BKI Foods

Med et voksende produktsortiment og eksport, havde BKI Foods brug for en platform, hvor personalet havde nem adgang til salgs- og marketingmaterialer. OmniShare-løsningen er integreret med de eksisterende PIM- og CRM-systemer hos BKI Foods, hvilket giver endnu lettere adgang til de materialer, de har brug for over hele linjen.

BKI Foods har nu strømlinet deres arbejdsgange takket være 24/7 adgang til salgs- og marketingmateriale fra OmniShare.

Kontakt
shape
wave
playicon

Forbedret arbejdsproces

BKI Foods nye OmniShare værktøj udnytter mange standardfunktioner til at give salgsrepræsentanter, serviceteknikere og marketingmedarbejdere nem adgang til alt relevant materiale.

Derudover er appen designet til at matche BKI Foods eksisterende designtema, så den sømløst passer ind med andre værktøjer.

Fra back-enden er det nemt at administrere brugeradgang og sende brugerspecifikke meddelelser og e-mails.

At arbejde med klienter ude i marken er gjort enklere og mindre forstyrrende, da brugerne har mulighed for offline at kunne tilgå materialer og indsamle ordrer. Alt i alt, det forbedrer den daglige arbejdsgang meget.

Vær altid opdateret

BKI Foods har oplevet vedvarende international vækst. Som følge heraf, skal mere materiale til forskellige områder og sprog forvaltes centralt og fordeles mere effektivt.

Med brugerdefineret adgang til OmniShare-appen kan BKI Foods nu oprettet landespecifikt indhold for hvert område og tildelt specialiserede brugergrupper.

Denne funktion sikrer, at alt indhold, der er rettet mod et bestemt marked, akkumuleres, opdateres og synkroniseres hele vejen igennem og er let tilgængeligt for BKI Foods' medarbejdere.

24/7 tilgængelighed

For at optimere forskellige arbejdsgange for BKI Foods sikrer OmniShare, at alle medarbejdere har adgang til det indhold, de har brug for 24/7, selv når deres enhed er offline.

Medarbejdere behøver ikke at bekymre sig om at have en konstant internetforbindelse. OmniShare gemmer alt tilgængeligt indhold lokalt på enheden, så de nyeste materialer er altid til stede, mens de er offline, og synkroniseres derefter med resten af platformen, når enheden går online. Fordelene ved altid at kunne få adgang til materialer 24/7, selv mens man er offline, er virkeligt betydelige.

Sparer tid

Med en special-integration mellem OmniShare og BKI Foods' PIM-system, kan medarbejderne få adgang til, og sende relevante dokumenter til kunder direkte fra OmniShare.

Desuden spejles mappestrukturen fra PIM-systemet en-til-en i OmniShare-appen, så brugerne vil være bekendt med strukturen og vide præcis, hvordan de skal navigere.

Udover PIM-integrationen er OmniShare også knyttet til BKI Foods' CRM-system. Dette giver brugerne adgang til kundedata, og mulighed for scanning af stregkoder for at tilføje produkter til nye ordrer i appen. Hvis man har integreret disse systemer, bliver processer og arbejdsgange mere strømlinede og sparer tid.

BKI Foods leverer kvalitetskaffe til danske forbrugere. De er den største leverandør af kaffe til det danske marked. Kaffen er ristet og pakket på deres faciliteter i hele Danmark.

I dag er produktsortimentet udvidet og omfatter nu forskellige specialiteter som chokolade, pasta og olie. BKI Foods tilbyder også komplette kaffe-to-go-løsninger til brug i virksomheder, hoteller og restauranter.

Vi har også arbejdet for...

wave