Vi vil gå langt
for at imødekomme

Særlige ønsker til dit website.

Hos Diviso går vi hele vejen for at imødekomme dine ønsker, hvis vores standardmoduler ikke imødekommer dine behov. Gennem dialog finder vi sammen ud af, hvilke behov din virksomhed har og vi udvikler gerne nye moduler og løsninger, hvis du har brug for det. Vi har med succes udviklet customløsninger for flere af vores samarbejdspartnere og det kan vi også gøre for dig - kun fantasien sætter grænser.

Nedenfor har vi samlet et par eksempler på customløsninger, vi tidligere har udviklet, men se også vores andre kundecases for at få et større indblik i, hvad vi kan udvikle for lige netop dig og din virksomhed.

Kontakt
shape
wave

En customløsning kan være

Det rigtige valg for dig.

For mange af vores kunder møder en standardløsning alle deres behov og mere til. Måden, hvorpå vi har struktureret vores standardløsning, giver dig et væld af muligheder med dens smarte modulopbygning og brugervenlige backend - og det er nok for størstedelen. Visse virksomheder har imidlertid - af forskellige årsager - ønsker, der rækker ud over, hvad vores standardløsning indeholder.

Måske har du endnu ikke fundet en smart måde at formidle et særligt budskab på, måske har du behov for en særlig integration eller måske tænker du blot store tanker og har en god idé, som vi endnu ikke selv har tænkt på. Uanset årsagen, så er vores primære fokus at udvikle løsninger, der har værdi for vores kunder - er behovet der, så skaber vi løsningen. Så tøv ikke med at række ud til os, så vi sammen kan få din idé eller drøm realiseret.

Eksempler på custom projekter.

Danmarks Jægerforbund

DACF

FlexDanmark

Skal vi give dig et

Uforpligtende tilbud?

Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig. Tag kontakt til os og hør, hvordan vi sammen kan få dig i mål med dit projekt.

wave