Chrisco A/S

Chrisco har tilvalgt hele OmniShare-pakken og oplevet en stigning på omkring 20% i produktivitet.

 

Nedenfor vil vi dække de fire vigtigste fordele Chrisco har forbundet med produktivitetsstigningen, og hvordan OmniShare har hjulpet Chrisco med at opnå det.

Kontakt
shape
wave

Hurtige opfølgninger

OmniShares indbyggede e-mail-system med landing-page funktion informerer Chrisco om, hvornår et lead de har arbejdet med, åbner indholdet de har modtaget fra Chrisco. Dette giver værdifuld indsigt og kan bruges som en trigger til at sælgeren skal kontakte kunden, som man kan se aktivt viser interesse for Chrisco's produkter.

Dette hjælper med at generere mere salg, ved at man slår til, når kundens interesse topper. Dermed reducerer man også tabte leads på grund af dårlig timing.

De største fordele ved denne funktion er mail-statistik-systemet og at man får at vide, hvornår det indhold, Chrisco har sendt, åbnes, uden at skulle bekymre sig om filstørrelsen af vedhæftede filer.

Særligt mailsystem

E-mailsystemet i OmniShare indsamler automatisk data om det indhold, der er sendt via appen, hvilket giver Chrisco mulighed for at analysere, hvordan leads interagerer med indholdet.

Dette gør det muligt at udlede, hvilke mails der performer bedst, og hvilket indhold der er det mest interessante for forskellige leads. Chrisco kan bruge disse oplysninger til at vise lignende produkter, eller finde andet materiale at give dem.

Fungerer overalt, når som helst

Når Chrisco's sælgere er ude og præsentere deres højkvalitets-dyrefoder, behøver de ikke bekymre sig om at have en internetforbindelse på salgsmøder, fordi ordremoduls-funktionen giver dem mulighed for at placere ordrer i appen offline og synkronisere den med deres ERP-system senere.

Chrisco kan deltage i messer rundt om i verden, og opretholde det samme niveau af produktivitet og professionalisme. Nemlig ved at have alle deres materialer samlet i OmniShare, hvilket betyder at Chrisco altid er i stand til at fremvise ethvert produkt til enhver tid.

Spar tid

Chrisco har fået mere tid til produktivitet, da de med OmniShare ikke længere behøver på manuel vis at overføre ordrer fra noter til deres ERP-system. Fjernelse af trivielle hverdagsopgaver og centralisering af alle materialer i én app gør arbejdsgangen for brugerne hurtigere og mere strømlinet.

Det bliver endnu bedre for Chrisco, fordi færre kedelige rutineopgaver betyder gladere og mere produktive medarbejdere, der bruger tid på mere engagerende og udfordrende opgaver.

Med 43 års erfaring har Chrisco en imponerende mængde viden på markedet for fødevarer til dyr. Ud over deres eget Chrisco-mærke, har de omhyggeligt udvalgt en bred vifte af kendte mærker som Champ, Prime Balance, Prime Gourmet, Prime Pet Care, Hakito og mange flere. Disse mærker komplimenterer Chrisco's egne. Chrisco garanterer fuldt ud kvaliteten af disse mærker og deres tilgængelighed til en rimelig pris.

Vi har også arbejdet for...

wave