DAFA

Med et stort produktudvalg og flere eksportmarkeder ønskede DAFA en platform til at centralisere og tilgå dokumentation, salgs- og markedsføringsmateriale. DAFAs nye OmniShare-platform giver dem mulighed for, at definere brugernes adgang til materialet på tværs af lande gennem en standardiseret og gennemtestet platform.

Det er nu mindre tidskrævende at administrere indhold, og salgsprocessen er mere strømlinet med alt lige ved hånden.

Kontakt
shape
wave

Spar tid

Gennem OmniShare-platformens backend kan DAFA kontrollere adgangen til alt deres indhold. Denne funktion giver administratorer mulighed for at oprette mapper, der kun er tilgængelige for specifikke brugere, brugergrupper eller specifikke enheder.

Denne brugerdefinerede adgang gør materialet nemt at finde, ved at fjerne synligheden af unødvendige filer. Dette er med til at spare kostbar tid på at scrolle gennem systemet, og hjælper med at optimere salget. 

Optimeret salg

Med 'Big brother' funktionen kan administratorer overvåge brugerstatistikker og brug af platformen. Denne data giver værdifuld indsigt i, hvilke filer der tilgås af hvem og hvor længe. Det ​ forbedrer DAFAs serviceniveau, da brugerne altid har adgang til det nyeste materiale, specifikationer mv.

Denne 'overvågning' kombineret med muligheden for at sende brugerspecifikke beskeder, gør det nemt at indsamle data om, hvordan brugeren navigerer på platformen, så man kan analysere produktivitet og effektivitet.

Administratorer kan bruge dataen til at målrette områder hvor der er potentiale for at spare tid, og optimere arbejdsgangene for medarbejderne, hvilket fører til en mere professionel arbejdsstyrke.

Professionelle præsentationer

Med offline adgang til virksomhedens indhold gennem vores OmniShare-platform har DAFA's medarbejdere altid det nødvendige salgs- og marketingmateriale lige ved hånden.

Som fast deltager i messer verden over, har de nu mulighed for at vise produktinformation, videopræsentationer m.m. digitalt fra platformen.

Dette kan de også gøre, helt uden at være afhængige af en stabil internetforbindelse, fordi alt er synkroniseret og gemt lokalt til brug, når enheden er offline. Dette sikrer, at de altid kan fremføre en professionel præsentation med alt deres materiale.

DAFA er specialiseret i produkter til tætning, dæmpning og beskyttelse til byggeri- og vindenergibranchen. De har over 350 medarbejdere fordelt i otte lande, og har faciliteter i Danmark, Italien, Polen og Kina.

Vi har også arbejdet for...

wave