Danmarks Jægerforbund

Danmarks Jægerforbund ønskede sig et nyt website, der var brugervenligt for deres medlemmer og hvor vigtig information og nyheder kunne vises på en overskuelig måde. De valgte os til opgaven pga. den brugervenlige back-end og de mange funktioner, som er tilgængelige med den smarte modulopbygning, der er i vores Umbracoløsning. Resultatet blev deres nye hjemmeside, som kan ses her. Vi havde undervejs en god dialog om ønskerne til det nye website og nogle af de vigtigste funktioner er listet nedenfor.

Kontakt
shape
wave

Responsivt design

Det var vigtigt for Danmarks Jægerforbund, at deres website vises optimalt, uanset om man tilgår den fra sin PC, tablet eller telefon. Vi har derfor skabt et responsivt design, der automatisk tilpasser sig de forskellige enheder. På den måde kan jægeren stå ude i skoven og fra sin telefon finde den information, som han/hun mangler, ligesom landets jagtforeninger kan bruge sitet som en vidensdatabase, hvis der opstår tvivl eller spørgsmål angående forskellige jagtrelaterede emner og regler.

Nemt at finde den information, man skal bruge

For Danmarks Jægerforbund er det vigtigt at kunne tilbyde dets medlemmer aktuel viden omhandlende jagt og natur i Danmark. De ønskede derfor en søgefunktion, der gør det nemt at finde frem til den information, som man mangler. Vi foreslog derfor to ting: en overskuelig menuopdeling samt en søgefunktion. Menuen har syv punkter i toppen med tilhørende undersider, så al information ligger logisk opdelt og er nemt at finde. Ønsker man en mere konkret søgning, så har vi også inkluderet en søgefunktion, hvor man hurtigt finde relevante kurser, arrangementer og artikler, som knytter sig til ens søgning.

Nyheder på forsiden

Der sker hele tiden nye ting og tiltag på jagt- og naturområdet i Danmark, så Danmarks Jægerforbund havde et ønske om at gøre disse nyheder lettilgængelige for sitets besøgende. Vi har derfor prioriteret et nyhedsmodul på forsiden, hvor de seneste nyheder kan vises. Det særligt smarte for Danmarks Jægerforbund er, at modulet opdateres automatisk, så snart de uploader et ny artikel eller et nyt indlæg. For de besøgende er det nemt at finde den artikel, som de er på udkig efter, idet det er muligt at filtrere sin søgning ud fra år, måned og mere end 40 forskellige emner.

Medlemsunivers

Danmarks Jægerforbund havde et ønske om et særligt medlemsunivers, hvor medlemmerne kan få adgang til online magasiner, tests og anmeldelser, jagtfortællinger og meget mere. De vurderede, at vores løsning kunne det hele. Vi har struktureret det således, at man som medlem af forbundet får et særligt login, hvorigennem man får adgang til medlemsuniverset, der åbner op for en masse muligheder. Medlemmerne får bl.a. adgang til en markedsplads, hvor der kan handles indbyrdes og hvor man kan dele erfaringer, læse magasiner og se tests og anmeldelser af forskellige produkter, der relaterer sig til livsstilen.

Danmarks Jægerforbund er en af Danmarks største organisationer, idet knap 900 lokale jagtforeninger og over 90.000 personer er medlemmer. Forbundets arbejde består af at varetage de danske jægeres interesser ved at sikre jagt- og naturområder i landet. Forbundet yder også en politisk indsats i samarbejde med Vildtforvaltningsrådet, Naturstyrelsen, Miljøstyrelsen og en lang række private såvel som offentlige organisationer inden for miljø, natur, landbrug og skovbrug.

Vi har også arbejdet for...

wave