Hjort Knudsen

Hjort Knudsens sælgere rejser jævnligt rundt i Europa. De ønskede et digitalt salgs- og marketingværktøj, som deres medarbejdere kunne bruge, uanset hvor de befinder sig i verden. Med Diviso's OmniShare-platform kan hver medarbejder få adgang til sit relevante materiale. Hver medarbejder har adgang til data og materialer udfra b.la. forhold som deres lokation og tildelte bruger-gruppe, samtidig med at det er fuldt tilgængeligt mens de er offline.

Præsentationer er altid baseret på det nyeste materiale, og salgsprocessen er strømlinet med det nye digitale salgsværktøj.

Kontakt
shape
wave

Professionel salgsapp

Hjort Knudsen valgte en iOS-version af OmniShare, som er bygget på vores standardiserede platform. Den giver medarbejderne et bedre overblik over salgs- og marketingarbejdet gennem et brugervenligt interface.

Med platformen bliver daglige arbejdsgange strømlinede og mere effektive, ved at centralisere adgangen til indhold, og muligheden for at vise præsentationer direkte mens de besøger kunder.

Desuden kan de markere dokumenter i platformen og sende dokumenterne til deres kunde som en e-mail, hvilket gør kommunikationen nemmere og mere professionel.

Optimerede arbejdsgange

Da Hjort Knudsen opererer i flere lande over hele Europa, er det essentielt for dem, at segmentere og kontrollere adgangen til indhold på tværs af lande og markeder.

Menuer og indhold er derfor tilpasset de forskellige markeder og sprog, hvilket giver brugerne adgang til det materiale, der er relevant for dem. Ved at gøre dette, behøver brugerne ikke længere at søge i mapper efter de rigtige lister over priser, præsentationer mv.

Ved hjælp af OmniShare har de et professionelt salgsværktøj til rådighed på deres kundemøder. Platformen falder problemfrit ind i deres eksisterende designtema, hvilket giver en professionel og sammenhængende oplevelse for brugere og kunder, og optimerer efterfølgende arbejdsgangen.

Centralisering

Med medarbejdere, der arbejder over hele Europa, nogle gange i områder med begrænset eller ingen adgang til internettet, har de stor gavn af den offline tilgængelighed, der er indbygget i OmniShare.

Baseret på brugernes adgang, synkroniseres alt relevant indhold til enheden, og er altid tilgængeligt selv uden tilgængelig Wi-Fi eller mobilforbindelse.

Dette gør det muligt for dem at tilgå og fremvise relevante præsentationer, videoer og prislister på kundemøder, uden at skulle bekymre sig om at have en stabil internetforbindelse. Med alt centraliseret og tilgængeligt offline i én salgsapp, anbefaler de OmniShare.

Meddelelse

Når en bruger får tildelt adgang til OmniShare-platformen, kan Hjort Knudsen sende beskeder til brugernes enhed.

Dette giver administratorer mulighed for at sende påmindelser til brugere, som skal opdatere den, dens indhold eller huske at udføre en bestemt opgave. Disse påmindelser kan sendes til brugere individuelt, eller til bredere målgrupper inden for brugergrupper.

Derudover understøtter platformen også e-mail. Med denne funktion kan brugerne nemt kommunikere med kunder, leverandører osv. og sende dem opdateringer, tilbud, priser eller vedhæftede filer (PDF'er/videoer/billeder) direkte fra platformen.

Administratorer er i stand til at få værdifuld indsigt i, hvilke filer der tilgås, af hvem og hvor længe. Denne data analyseres for at hjælpe med, at forbedre arbejdsgange og individuel effektivitet i salget.

Hjort Knudsen A/S er en af de førende leverandører af møbler i norden. Deres møbler eksporteres, og sælges på tværs af flere lande, herunder Tyskland, Frankrig, Holland og Schweiz. Alle produkter kommer fra Europa, og Hjort Knudsen har idag mere end 2.000 medarbejdere.

Vi har også arbejdet for...

wave