JP Group

JP Group A/S kom til os med et behov for at fremvise deres produkter digitalt når de er ude på messer og kundebesøg. Sammen blev vi enige om, at vores egen OmniShare-platform ville kunne hjælpe JP Group med dette, da OmniShare gør det muligt for JP Group at lave produktpræsentationer uanset om der er internet tilgængeligt på den pågældende lokation, som JP Groups repræsentanter er ude på. Samtidig var det et stort plus for JP Group at OmniShare kan integreres med deres Porsche Sound Studio.

 

Ved at benytte OmniShare i sine salgsaktiviteter, giver JP Group kunderne en professionel og strømlinet købsoplevelse, da de nemt kan få indblik i JP Groups store produktkatalog.

Kontakt
shape
wave

Stærkere brandidentitet

Med udgangspunkt i de mange standardfunktioner, som OmniShare har, har JP Group valgt at skræddersy deres platform til at matche deres særlige behov og deres brandidentitet. 

På den måde får de ikke bare et solidt og gennemtestet salgsværktøj, men de skiller sig også ud fra konkurrenterne idet de har prioriteret, at platformen skal være i tråd med deres brandidentitet, så kunderne får en ensartet oplevelse af JP Group undervejs på hele kunderejsen. 

Forbedrede arbejdsgange

Ved at samle alt salgsmateriale på platformen, er det muligt for JP Groups marketingmedarbejdere at sikre fuld kontrol over, hvad der er tilgængeligt for platformens brugere, og på den måde er det nemt at sikre, at brandidentiteten aldrig afviges. 

Med få klik kan de nu distribuere nyt salgsmateriale ud til sælgere over hele verden, hvilket er med til at optimere samarbejdet mellem salg og marketing og det sikrer, at det nyeste materiale altid er ved hånden.

En helt særlig fordel er, at alt materialet kan tilgås selvom sælgerne befinder sig et sted, hvor der ikke er adgang til internettet. Ved at centralisere alt salgsmateriale, er internetadgang ikke en bekymring, som JP Group skal tage stilling til. 

Særlige integrationer

JP Groups OmniShare-platform understøtter webvisninger, hvilket giver brugerne mulighed for også at tilgå deres website, når dette er nødvendigt.

Samtidig har vi lavet en særlig integration med Porsche Sound Studio, der gør det muligt at afspille lyden af Porsches forskellige udstødningssystemer. Disse udstødningssystemer kan være omkostningsfulde at transportere med rundt på messer og kundebesøg, men det er unægteligt nemmere for kunden at forholde sig til et eventuelt køb, hvis det er muligt at høre, hvad man køber. I OmniShare er det derfor muligt at tilgå Porsche Sound Studio og høre produktet.

JP Group A/S producerer og sælger reservedele og tilbehør til køretøjer til europæiske og asiatiske biler. Virksomheden er også en af de foretrukne leverandører af eksklusive reservedele og tilbehør til klassiske biler fra VAG group, Porsche og Mercedes-Benz. 

Vi har også arbejdet for...

wave