JP Group

JP Group rakte ud til os med et ønske om en ny webløsning, der også kunne indeholde en webshop til deres sortiment, som spænder over mere end 30.000 varenumre. Grundet det store varekatalog, har det været altafgørende at få udviklet en effektiv filtrerings- og søgefunktion, så kunderne nemt kan finde det produkt, de står og mangler.

Kontakt
shape
wave

Ecommerce - produktsøgning

Løsningen blev et nyt website, hvor også en webshop er en del af løsningen. Med over 30.000 varenumre har der været særligt fokus på at udvikle en velfungerende søge- og filtreringsfunktion, så det er nemt for den besøgende hurtigt at finde det ønskede produkt. Vi har derfor opsat forskellige parametre, som man kan filtrere sin søgning ud fra - fx bilmærke, model, årgang, type af reservedel osv. Det har overskueliggjort varelageret, ikke blot for kunden, men også for JP Groups egne medarbejdere, der via en hurtig søgning kan finde frem til det pågældende produkt. Det er desuden muligt at generere sit eget katalog ved at markere de produkter, som har mest relevans for en.

Sproglag

Da JP Group beskæftiger sig med mange forskellige markeder, var det også af stor betydning for virksomheden, at websites- og shoppen kan konverteres til andre sprog end dansk. Øverst i højre hjørne er det derfor muligt for den besøgende at vælge mellem adskillige forskellige sprog: dansk, engelsk, tysk, fransk og russisk. Uanset hvilket sprog man taler, burde det derfor være muligt at vælge et sprog, som er forståeligt. For JP Group har det den betydning, at landegrænser og sprog ikke er en barriere for at handle med dem.

Videoplugin

Da visse af JP Groups produkter kan kræve lidt teknisk know-how, var det oplagt med funktioner, hvor man kan tilføje en video. Videoplugin'et gør det muligt for JP Group at dele installationsvideoer, produktgennemgange og andre interessante videoer med deres kunder, så eventuelle tvivl og spørgsmål kan demonstreres og forklares på video. Det bidrager til større produktkendskab blandt kunder og medarbejdere.

JP Group er en koncern bestående af JP Group A/S og Johs Pedersen A/S, hvor JP Group A/S beskæftiger sig med udvikling og import af reservedele til europæiske og asiatiske biler, mens Johs Pedersen A/S beskræftiger sig med produktion af udstødninger, værktøj, specialordrer, interiør og reservedele til tog og meget mere. JP Group er desuden en af de foretrukne leverandører af eksklusive reservedele og tilbehør til klassiske biler som VAG, Porsche og Mercedes-Benz. JP Group ejer derudover også Hovwdiaudi, hvis website vi også har udviklet.

Vi har også arbejdet for...

wave