Responsive design og udvikling i eksisterende Umbraco løsning

Koncenton er en del af Obton, som siden 2006 har udbudt investeringsprojekter og er i dag en af Danmarks største udbydere af K/S-projekter.

Koncenton er en underafdeling, med speciale i ejendomsinvesteringer i flere af de største byer i Danmark, hvor de i dag arbejder med mere end 1.400 danske investorer. 

Produkt og formål
Diviso har overtaget den totale Umbraco-løsning for Koncenton. Dvs., at vi varetager alt fra support til opdateringer og videreudvikling på det eksisterende site.

Hertil designes og udvikles Koncentons nye website, som baseres på den eksisterende skabelon for Obton, hvorved de samme indholdselementer kan gå igen på Koncentons nye website.

 

Hør mere om løsningen

 
Løsning

  • www.koncenton.com
  • Adaptive design
  • Opsætning i eksisterende CMS
  • Contour formularer
  • Vimeo implementering

Det nye site er baseret på den eksisterende skabelon for Koncenton og er et adaptive design til mobil, tablet og desktop. Dette sikrer en optimal visning af alle elementer på tværs af enheder og skærmstørrelser.

Der er installeret Contour på den nye side – Contour gør det nemt at oprette formularer, som blandt andet anvendes i forbindelse med investeringsguides, fradragsberegnere mv.

Contour sikrer nem oprettelse af nye formularer og optimal brugervenlighed på sitet. 

Med Vimeo implementering, har Koncenton desuden mulighed for at indlejre deres videomateriale, så det kan vises direkte på deres website. 

 

Relaterede cases