Micro Matic A/S

“OmniShare giver os mere tid til at fokusere på det arbejde, der skaber værdi for os og for vores kunder. Efter implementeringen bruger vi mindre tid på at sikre, at alle vores medarbejdere er up-to-date med de nyeste brochurer, salgspræsentationer, kataloger og videoer. OmniShare giver vores salgs- og serviceafdelinger mere tid og det rigtige indhold til at arbejde mere effektivt, og dermed generere mere salg og øge vores serviceniveau.”

  • Micro Matic A/S
    Peter Vejlgaard Jørgensen
    Global Marketing Director
Kontakt
shape
wave

OmniShare giver os mere tid

Ved at indsamle data om handlinger i OmniShare kan administratorer se, hvornår en medarbejder ikke arbejder med det nyeste materiale i appen, og kan nemt afhjælpe dette med notifikationer, som igen hjælper med at skære ned på tidsspild, før det opstår.

OmniShare-platformen er designet til at passe til Micro Matic's arbejdsgange og forbedre interne processer, så brugernes daglige opgaver er strømlinede og mindre tidskrævende.

Micro Matic har nydt godt af OmniShare ved at have mere tid afsat til produktive opgaver; når de kan spare tid på tværs af flere medarbejdere, løber det hurtigt op, foreksempel hvis 250 medarbejdere kan spare 30 minutter hver dag, vil det løbe op i 125 timer om dagen, som kan bruges på andre produktive opgaver og overholde flere deadlines.

Øger salget

Brugere af Micro Matic's OmniShare-platform har altid adgang til deres materiale. Når enheden synkroniseres, gemmes filerne lokalt og man får offline tilgængelighed. Med ro i sindet til, at alle filer kan tilgås, mens man er på farten, har brugere mere tid mellem hænderne, hvilket giver Micro Matics-teams mere plads til at øge salget.

Desuden er de, ved at dele information om alle materialer for salg- og marketing-teams, i stand til at samarbejde mere effektivt og arbejde smartere, hvilket øger produktiviteten og salget.

Bedre administration

Med 'Big brother'-funktionen kan administratorer overvåge brugerstatistikker og brugen af platformen. Disse data giver værdifuld indsigt i, hvilke filer der tilgås, af hvem og hvor længe.

Data om app- og filversioner indsamles også, hvilket giver administratorer mulighed for at sende påmindelser til brugere, der har brug for at opdatere deres app eller dens indhold.

Disse påmindelser kan sendes som push-notifikationer fra back-enden. Denne kombination giver bedre data til analyse.

Øge dit serviceniveau

Micro Matic laver salg over hele kloden. For at deres kunder altid skal føle sig værdsat, arbejder de hårdt på at yde fremragende kundeservice. OmniShare hjælper i dette henseende ved at indsamle alle deres data og materialer på ét sted, og ved at fjerne rod ved kun at have indhold synligt for udpegede brugere.

Når en bruger opdaterer en case, vil alle brugere, der arbejder med denne case, arbejde med de nyeste oplysninger, hvilket styrker et solidt samarbejde mellem teams.

Micro Matic A/S er den globale markedsleder inden for levering af fx fustagekoblinger og dispenseringsløsninger til bryggeri-industrien. Micro Matic har produktionsfaciliteter i 14 lande og over 1000 medarbejdere.

Vi har også arbejdet for...

wave