Mita Teknik.

Med markeder i både Europa, USA og Kina henvendte Mita Teknik sig til os med et ønske om et sprogmodul til deres nye hjemmeside, så siden var tilgængelig for alle nationaliteter. De havde derudover også behov for at kunne integrere deres hjemmeside med deres kunde- og ordredatabase, så de fik en effektiv administrationsproces. Slutproduktet er en responsiv hjemmeside med et kinesisk sproglag og et særligt skræddersyet intranet.

shape
wave

Intranet

Mita Teknik havde et ønske om at få udviklet en særlig intranetløsning samt q-net. I denne løsning har vi medtaget et medarbejderkatalog, der gør det nemt for Mita Tekniks medarbejdere at vedligeholde og opdatere den interne medarbejderliste. Mita Tekniks intranetløsning er særligt tilpasset den enkelte medarbejders behov, for at overskueliggøre og optimere processer og kommunikationskanaler. Det bidrager til gennemsigtighed på tværs af organisationen, hvilket er særlig værdifuldt med tanke på de mange markeder, som Mita Teknik opererer på.

Website med flere sprog

Fordi Mita Teknik er en virksomhed, der befinder sig i mere eller mindre hele verden, var det altafgørende for dem, at deres nye website gør det muligt for den besøgende at ændre sproget på sitet. Ved at implementere et sprogmodul på websitet har Mita Teknik nu fået et internationalt site på engelsk samt muligheden for at vælge en kinesisk version af sitet i øverste venstre hjørne. Det er med til at sikre, at værdifuld information ikke går tabt pga. sprogbarrierer.

Mita Teknik har siden 1969 leveret kontrolautomation og siden 1980 har de også leveret løsninger til vindindustrien. Deres markedsledende løsninger findes i over 45.000 vindturbiner verden over og Mita Teknik opererer på mere end 47 markeder med afdelinger i både Danmark, USA og Kina.

wave