Internationalt, responsive site med e-commerce

Mita-Teknik har udviklet kontrol automation siden 1969, og har leveret løsninger til vindindustrien, siden 1980. Derudover har de leveret markedsledende løsninger til over 45.000 vind turbiner over hele verdenen.

Med operationer på mere end 47 markeder og afdelinger i både Danmark, USA og Kina har Mita-Teknik haft et stort behov for et sprogmodul til deres hjemmeside for at imødekomme efterspørgslen fra deres markeder. Desuden var Mita-Tekniks daværende webløsning yderst mangelfuld og ikke responsive, altså mobilvenlig.

Produkt og formål
Hos Diviso tog vi kontakt til Mita Teknik, hvor vi præsenterede fordelene ved en responsive Umbraco-baseret webløsning, som sikrer optimal visning på både mobil, tablet og desktop. Dette resulterede i et samarbejde, hvor vi har udviklet og designet en webløsning der både designmæssigt og teknisk afspejler Mita Tekniks høje kvalitetskrav og markedsførende position.


Hør mere om løsningen


Løsning

  • www.mita-teknik.com
  • Umbraco CMS
  • Responsive web design
  • Sprog-lag (Engelsk og Kinesisk)
  • Intranet


Med en webløsning fra Diviso, har Mita-Teknik nu fordelen af at kunne imødekomme sprogpræferencer for deres markeder, med et sprogmodul, som giver mulighed for en engelsk (international version) eller kinesisk.

Med det nye e-commerce modul, har vi integreret Mita Tekniks kunde- og ordredatabase, hvilket giver muligheden for at importere kunder og varer samt eksportere ordre. Dette har effektiviseret administrationsprocessen markant, takket være integrationen med det særdeles brugervenlige Umbraco CMS.

Der er desuden designet og udviklet en intranet løsning og q-net. Hertil er der lavet et medarbejderkatalog, der gør det nemt at vedligeholde og opdatere medarbejderlisten til disse.

Udbytte
Mita Teknik har nu en komplet responsive webløsning, der sikrer optimal visning af indhold på tværs af enheder, samt letter salgs- og administrations flowet både internt og eksternt med et e-commerce modul. 

 

Hør mere om løsningen

 

    Relaterede cases