S. Vestergaard

Kontakt
shape
wave

Introduktion
S. Vestergaard er moderorganisationen til de tre virksomheder: Vestergaard Huse, Vestergaard Estate og Vestergaard Konstruktion. Diviso har lavet websites til alle tre underbrands, så da de skulle have lavet et website til S. Vestergaard, var Diviso også et naturligt valg.

playicon

Umbraco som platform

Ligesom ved sitet til både Vestergaard Huse, Vestergaard Estate og Vestergaard Konstruktion, er løsningen til S. Vestergaard, baseret på Umbraco.
Hos Diviso har vi specialiseret os i at bygge webplatforme i Umbraco CMS – og hele denne løsning er baseret på Umbraco CMS version 10.

Umbraco er et populært open-source content management system (CMS), og er der hvor S. Vestergaard administrerer deres indhold på sitet.

Umbraco CMS er kendt for sin fleksibilitet, brugervenlighed, sine tilpasningsmuligheder og er en platform vi ofte benytter til løsninger hos Diviso.

Platformen tilbyder en intuitiv brugergrænseflade og et omfattende udvalg af funktioner, herunder muligheden for at administrere indhold og oprette brugerdefinerede skabeloner, samt integrere tredjepartsapplikationer og plugins.

Login med Microsoft-login

Mange af vores kunder bruger allerede Microsoft 365 / Office 365 - blandt andet til email, fildeling, online-møder og lignende - S. Vestergaard er ikke en undtagelse.

Vores Umbraco 10 løsning kan konfigureres så alle administratorer også kan bruge deres Office 365-login til at logge ind i Umbraco CMS backoffice.

På den måde kan alt adgang styres centralt - og der skal ikke, særskilt, opdateres adgange i Umbraco. Det synes vi er ret smart!

Teknologi

Til at programmere websitet har vi brugt Blazor-teknologien. Blazor bygger på Razor, som gør det muligt at kombinere kodesproget C# med HTML for at skabe dynamiske websider.

Det der gør Blazor rigtig smart er, at det gør brug af det man kalder WebSocket.

WebSocket er en teknologi, der tillader tovejskommunikation mellem en hjemmesides bruger (klienten) og dens server.

Det betyder at når der laves ændringer på S. Vestergaards website, kan indholdet på siden opdateres i realtid, uden at brugeren behøver at genindlæse.

Vi har også arbejdet for...

wave