TP Linddana A/S har over 30 års erfaring med udvikling, produktion og salg af flishuggere til hele Europa. Over 80 % af TP Linddanas produktion sælges til eksportmarkederne – Specielt i Vesteuropa.

Formål

TP Linddana havde behov for et nyt website, der kunne arbejde sammen med deres eksisterende ERP-system, simpelthen for at lette alle led i processerne. 

Løsning

 Linddana har valgt en hel del features til deres nye webløsning, nem tilgang til information bl.a. ved hjælp af ”on the fly” søgning.

Udbytte

 Dette gør det hurtigt og effektivt for forhandlere at skaffe det nødvendige materiale, mens Linddana kan bruge ressourcer på andre aktiviteter.

Om løsningen

 

 

Linddana har valgt en hel del features og moduler til deres nye webløsning, som skal sikre optimal brugervenlighed og nem tilgang til information bl.a. ved hjælp af ”on the fly” søgning, hvor brugeren får søgeforslag, efterhånden som de indtaster information i søgefeltet.

Der er desuden udviklet en forhandleroversigt med et interaktivt kort fra Google Maps, som gør det brugervenligt at finde nærmeste forhandler. Linddana har desuden tilvalgt en hel del moduler som bl.a. nyhedsmodul, referencer, cases, aftersales og FAQ.

Den nye webløsning har integration med det nuværende ERP-system, hvilket betyder, at TP Linddana kan sende varenummer, varenavn, varebeskrivelse, varedimensioner og manualer fra deres til deres ERP-system.

På de nye site er der desuden opsat et forhandler login, hvor alle TP Linddana forhandlere har adgang til salgsmateriale, prislister og manualer. Dette gør det hurtigt og effektivt for forhandlere at skaffe det nødvendige materiale, mens Linddana kan bruge ressourcer på andre aktiviteter end distribution af materiale.

 Løsningen indeholder blandt andet:

Responsive web design 

 Interaktivt Google Maps kort

 ERP integration

Intranet

Responsive web design

Linddana har valgt en hel del features og moduler til deres nye webløsning, som skal sikre optimal brugervenlighed og nem tilgang til information.

Det opnåes bl.a. ved hjælp af ”on the fly” søgning, hvor brugeren får søgeforslag, efterhånden som de indtaster information i søgefeltet.

Det responsive design sikre den optimale visning af www.tp.dk uanset om det er på laptop, mobil eller tablet. 

ERP integration

Den nye webløsning har integration med deres nuværende ERP-system.

Det betyder, at TP Linddana kan sende varenummer, varenavn, varebeskrivelse, varedimensioner og manualer fra deres website til deres ERP-system.

Integrationen mellem website og ERP-systemet sikre optimal udnyttelse af ressourcer.

Intranet

På de nye site er der desuden opsat et forhandler login, hvor alle TP Linddana forhandlere har adgang til salgsmateriale, prislister og manualer.

Dette gør det hurtigt og effektivt for forhandlere at skaffe det nødvendige materiale, mens Linddana kan bruge ressourcer på andre aktiviteter end distribution af materiale.

Interaktivt Google Maps kort

Vi har udviklet en forhandleroversigt med et interaktivt kort fra Google Maps, der gør det brugervenligt at finde frem til nærmeste forhandler.

Det er let at finde forhandlere både i Danmark og i de mange andre lande hvor TP Linddanas produkter forhandles. Det er muligt at vælge mellem kort- og listevisningen.

Om udbyttet

 

 

Dette gør det hurtigt og effektivt for forhandlere at skaffe det nødvendige materiale, mens Linddana kan bruge ressourcer på andre aktiviteter end distribution af materiale.

For at opsummere er udbyttet relateret til:

Effektivitetsforbedringer

Tidsbesparelser

Kundetilfredshed

Webshop til forhandlere

Da TP Linddana har været i tæt samarbejde med både AppTown og Diviso,
har vi produceret en præsentationsvideo om TP Linddanas nye digitale løsninger.

 

Relaterede cases