TP Linddana A/S

En virksomhed som TP Linddana A/S, der operere på det internationale marked, havde behov for en del forskellige moduler, for at deres website var, som de ønskede. Alt lige fra forhandlerintranet og ERP-integration til et interaktivt Google Maps kort var på ønskelisten og i samråd har vi fået lavet en løsning, der levede op til alle TP Linddanas forventinger.

Kontakt
shape
wave

Interaktivt Google Maps kort

Til TP Linddana A/S har vi udviklet en interaktiv forhandleroversigt, der vises i et kort fra Google Maps. Det gør det nemt for brugeren at finde frem til den nærmeste forhandler, både i Danmark og i de mange andre lande, hvor TP Linddanas produkter forhandles. For overskuelighedens skyld er det muligt at vælge mellem at få vist forhandlerne på det interaktive kort, men man kan også vælge at få dem vist på en liste.

Intranet

På det nye website har vi derudover også implementeret et forhandlerlogin, så alle TP Linddanas forhandlere har direkte adgang til relevant salgsmateriale, prislister og manualer. Det letter forhandlerens arbejdsgang, når der skal findes salgsmateriale og lignende, idet TP Linddana kan bruge deres ressourcer på andre aktiviteter end distribution af materiale.

ERP-integration

TP Linddanas nye Diviso-løsning er blevet integeret med virksomhedens ERP-system, hvilket i praksis betyder, at TP Linddana kan trække varenummer, varenavn, varebeskrivelse, varedimensioner, manualer og andre relevante informationer direkte fra deres website til deres ERP-system. Det er med til at sikre en effektiv administrationsproces for TP Linddanas medarbejdere.

Responsivt design med mange moduler

På TP Linddanas nye website er der, udover de ovenstående funktioner, valgt at bruge en del af vores forskellige moduler for at sikre en optimal brugeroplevelse for de besøgende på sitet. Fokus har overordnet set været på brugervenlighed, så et responsivt design, der tilpasses forskellige devices, har undervejs i udviklingen været en selvfølge. For at optimere brugervenligheden, har vi også valgt at gå med et 'on the fly'-funktion, hvilket vil sige at der, når der søges i søgefeltet, dukker forskellige forslag op, efterhånden som den besøgende indtaster information i søgefeltet.

TP Linddana A/S har i over 40 år udviklet, produceret og solgt flishuggere til hele Europa. Over 80% af produktionen sælges til eksportmarkederne - særligt i Vesteuropa. Maskinerne, der er danskproducerede, udvikles med særligt fokus på miljøhensyn og brændstoføkonomi og de funktionelle og driftsikre flishuggere har bidraget til, at TP Linddana A/S i dag er en af verdens førende virksomheder på området.

Vi har også arbejdet for...

wave