Responsive website med ERP-integration

TP Linddana A/S har over 30 års erfaring med udvikling, produktion og salg af flishuggere til hele Europa. Over 80 % af TP Linddanas produktion sælges til eksportmarkederne – Specielt i Vesteuropa.

Produkt og formål
TP Linddana havde behov for et nyt website, der kunne arbejde sammen med deres eksisterende ERP-system, simpelthen for at lette alle led i processerne.


Hør mere om løsningen

 

Løsning
Den nye webløsning har integration med det nuværende ERP-system, hvilket betyder, at TP Linddana kan sende varenummer, varenavn, varebeskrivelse, varedimensioner og manualer fra deres til deres ERP-system.

Linddana har valgt en hel del features og moduler til deres nye webløsning, som skal sikre optimal brugervenlighed og nem tilgang til information bl.a. ved hjælp af ”on the fly” søgning, hvor brugeren får søgeforslag, efterhånden som de indtaster information i søgefeltet.

Der er desuden udviklet en forhandleroversigt med et interaktivt kort fra Google Maps, som gør det brugervenligt at finde nærmeste forhandler. Linddana har desuden tilvalgt en hel del moduler som bl.a. nyhedsmodul, referencer, cases, aftersales og FAQ.

På de nye site er der desuden opsat et forhandler login, hvor alle TP Linddana forhandlere har adgang til salgsmateriale, prislister og manualer. Dette gør det hurtigt og effektivt for forhandlere at skaffe det nødvendige materiale, mens Linddana kan bruge ressourcer på andre aktiviteter end distribution af materiale.


Hør mere om løsningen


Salestool app

Salesstool med brugerdifferentieret brugeradgangTP Linddana har som supplement til deres nye responsive webløsning, tilkøbt en AppTown Salestool app, som sikrer, at alle sælgere altid er opdaterede med det nyeste materiale.
Læs mere om løsningen.

  

Da TP Linddana har været i tæt samarbejde med både AppTown og Diviso, har vi produceret en præsentationsvideo om TP Linddanas nye digitale løsninger.

    Relaterede cases