TVC Advokatfirma.

shape
wave

TVC.dk på ny version af Umbraco

TVC Advokatfirma har i mange år været på en Umbraco platform og vi har været så heldige at hjælpe TVC over på en ny version af Umbraco - nemlig version 8.

Der var 2 primære mål med at opgradere TVC's site:

1) Hurtigere site

2) Hurtigere og mere fleksibel backoffice

Begge dele har TVC opnået med en opgradering af deres site til en ny version af Umbraco - og vi er glade for at have fået lov at lave hele opgraderingen.

playicon

Specialer

Hvis du har brug for en specialist indenfor ethvert juridisk område, så er TVC Advokatfirma stedet at gå hen!

Derfor har netop specialer, fokusområder og publikationer fået plads i hovedmenuen og alle medarbejdere er også tilknyttet forskellige specialer, så det er hurtigt at finde netop den person du skal have fat i.

Avanceret søgefunktion

Søgningen på TVCs website søger på tværs af "indholdstyper". Skal du eksempelvis vide noget om "skat", præsenterer sitet det vigtigste indhold omkring "skat" - og skal du have fat i en bestemt medarbejder, så søger du blot efter vedkommendes navn, og kan straks se medarbejderens informationer

Centralt medarbejdermodul = nem opdatering

TVC Advokatfirma har en stor medarbejderstab fordelt på flere lokationer og indenfor forskellige specialer.

Det har derfor været afgørende at få bygget et medarbejder-modul som, centralt, kan styre alle medarbejderinformationer og gøre dem søgbare

Derfor har vi udbygget vores standard medarbejder-modul til at indeholde "specialer", "afdeling", "fokusområder", "sekretær" og meget andet

Login med Microsoft-login

Hos TVC bruger de, som mange andre virksomheder, Microsoft 365 / Office 365 til email, fildeling, online-møder og meget andet.

Derfor har vi sørget for at administratorer også kan logge ind via deres office365-login.

På den måde kan it-afdelingen hos TVC centralt styre hvem der har adgang til at redigere i TVCs hjemmesider og de kan også sikre at alle login sker indenfor de sikkerhedsnormer der forventes af en professionel sikkerhed.

wave