Umbraco udvikling

In-house Umbraco udvikling.
Umbraco partner med erfarne Umbraco udviklere.

shape
wave

Umbracoudvikling

Vi udvikler alle vores Umbraco produkter i den nyeste CMS-version. Du får derfor et design, der tilpasser sig den enhed, som dine besøgende benytter sig af, hvad enten det er mobil, tablet eller PC.

En Umbraco website CMS-løsning gør det muligt for dig at integrere og udvikle websitet med din virksomheds CRM- og ERP-systemer, så al data automatisk synkroniseres og opdateres.

Leder du efter en Umbraco udvikler?

Som Umbraco Partner med over 20 års erfaring som udviklingshus og med erfarne Umbraco udviklere, skaber vi webløsninger, hvor brugervenlighed, æstetik og salg går op i en højere enhed - og hvor effektiv projektledelse er en selvfølge.

Lad os tage en uforpligtende snak

Kontakt os.

Er du interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt, så tøv ikke med at kontakte os for en samtale om mulighederne. Giv os et kald eller udfyld formularen nedenfor og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Leder du efter Umbraco udviklere?

Som Umbraco Partner med over 20 års erfaring som udviklingshus, skaber vi webløsninger, hvor brugervenlighed, æstetik og salg går op i en højere enhed - og hvor effektiv projektledelse er en selvfølge.

+45 22 99 68 44
Kristian Kristensen

CSO / Partner

Erfarne Umbraco udviklere

I Umbraco kan alt lade sig gøre. Du er ikke låst af andet end din fantasi og vi gør alt for at imødekomme dine ønsker på Umbracoudvikling, vi har erfarne Umbracoudviklere og konsulenter med mange års erfaring - så uanset hvor komplicerede og omfattende de er, finder vore Umbraco udviklere en løsning.

Når din Umbraco hjemmeside først er oppe at køre, kræver det ikke megen vedligeholdelse og Umbraco udvikling.

Umbraco udvikling

Umbraco CMS er udviklet i Danmark i 2000 af Niels Hartvig og der er løbende kommet nye opdateringer til, så det stadig er et af de førende systemer på markedet. Systemet er udviklet i programmeringssproget C# og det kodes på en Microsoft Windows platform - men back-enden, også kaldet back.office, kan sagtens tilgås fra fx en Apple computer. I dag findes der mere end 450.000 aktive brugere af Umbraco og blandt førende virksomheder, der benytter sig af systemet, kan bl.a. nævnes store globale virksomheder såsom Heinz, Peugeot, Suzuki, Carlsberg, Amazon og McDonalds.

Det brugervenlige back-office gør det nemt for dig selv at oprette nye sider og undersider eller at tilpasse de eksisterende sider. På den måde får du et fleksibelt og skalerbart CMS-system, der understøtter din virksomheds identitet. Får du behov for at tilføje en ny side, så gøres det nemt på et par sekunder, hvorefter du kan tilføje moduler og tilpasse opbygningen og indholdet af siden. Når du har tilføjet de moduler, som du ønsker, er det nemt at tilpasse indholdet. Det avancerede tekstredigeringsværktøj giver dig mange muligheder for tekstforfatning direkte i back-office, du kan indsætte og tilpasse billeder samt mange andre ting - se alle mulighederne her.

Det særligt dejlige ved at arbejde i Umbracos back-office er, at det er logisk - selv for personer, der ikke har erfaring med programmering. Når en side redigeres, vil modulopbygningen gøre det overskueligt for dig, hvordan siden vil fremstå for besøgende. Du kan gemme dit indhold løbende og se et preview og sikre dig, at det er, som du ønsker det, før du publicerer det. Når du vurderer, at indholdet er klar til at blive delt, publiceres det med et enkelt klik.

wave