Vestergaard Huse

Kontakt
shape
wave

"Skiftet til Umbraco med Diviso ved roret har gjort et væsentligt spring fremad for vores online rum. Umbraco har vist sig at være et utroligt intuitivt og brugervenligt CMS-system, men vores valg var baseret på mere end bare platformens funktioner. Det var Torsten og Kristian, der virkelig tippede vægtskålen. Deres personlige engagement, dybdegående ekspertise og deres evne til at indfange og opfylde vores specifikke krav gjorde dem til det naturlige valg for os. Og så er de pragmatiske og helt nede på jorden. At vælge dem var uden tvivl den rigtige beslutning for os."

Anne Hoff Overgaard
SoMe & Marketing Manager
Vestergaard Huse

playicon

Introduktion

Diviso har hjulpet Vestergaard Huse med at skifte deres website over til Umbraco. At skifte deres webplatform til Umbraco var en beslutning, der blev drevet af flere nøgleproblemstillinger,  og Vestergaard Huses ønsker om forbedringer til både at kunne optimere eksisterende indhold, men også selv at kunne gå ind og slette og fylde nyt indhold på internt på en nem måde.
Deres website var forældet. Både maskinrummet og designet. De ønskede et mere skræddersyet og intuitivt CMS-system, der kunne give dem bedre kontrol og enklere indholdsstyring.

Ifølge Vestergaard Huse, faldt valget på Diviso som udviklingspartner fordi vi, udover at fremstå som en partner med dyb teknisk ekspertise og solid erfaring med Umbraco-løsninger, også forstod deres behov for skræddersyede løsninger/moduler og tilbød et system med fleksibilitet indenfor nogle rammer, som de selv var med til at designe. Desuden var de begejstrede for vores tilgang til kundesupport og opfølgning – det var nemlig også vigtige parametre i beslutningen om leverandør.

Processen

En god proces er alfa og omega for et vellykket projekt. Vi har en fast proces vi benytter når vi opstarter et nyt projekt. Helt fra kickoff til lancering og til vedligehold har vi defineret processen. En fast proces medfører flere fordele – intet vigtigt bliver overset og man eliminerer tvivl om hvad næste step er, hvilket fører til et mere effektivt arbejdsflow og minimerer spild af tid og ressourcer. Desuden giver en fast proces bedre mulighed for risikostyring og man kan være klarere i kommunikationen, både internt og med kunden.

Og netop processen er noget Vestergaard Huse har været positive over. Ifølge dem har vi været åbne, transparente og hjælpsomme gennem hele processen, og når der var og stadig er eventuelle udfordringer, er vi hurtige til at gribe dem og få dem løst.

Og modsat hvad de havde forventet var overgangen til Umbraco overraskende glat med, hvad de selv beskriver som, god og kyndig hjælp fra Diviso. Vi sørgede også for at have dialogen og koordinere med deres tidligere webpartner, hvilket Vestergaard Huse satte meget pris på.

Design

Vestergaard Huses website er et af de sites hvor der er kælet ekstra meget for de designmæssige detaljer samt brugeroplevelsen.
Det var vigtigt for Vestergaard Huse at sitet afspejlede deres brandidentitet 100%, da rigtig meget af deres markedsføringsindsats ligger i brandingen.

Desuden var brugeroplevelsen også vigtig for dem og derfor er ting som hovereffekt en detalje, som der er at finde mange steder på sitet.
Hovereffekter er nyttige, fordi de øger interaktiviteten og engagementet på en hjemmeside eller applikation. Når en bruger fører musen over et element og ser en respons i form af en hovereffekt, kan det tilføje en følelse af feedback, hvilket gør det mere intuitivt for brugeren at navigere på siden.

Og selvom det efterhånden er en selvfølge, skal det også nævnes at sitet naturligvis er responsivt. Det er specielt vigtigt inden for B2C-segmentet, da statistikkerne viser at de fleste bruger mobilen når det er i privat regi.

Teknologi

Løsningen er kodet fra bunden og er, som nævnt, bygget i Umbraco. Umbraco er et populært open-source content management system (CMS), og er der hvor Vestergaard Huse administrerer deres indhold på sitet.
Umbraco-backenden er kendt for sin fleksibilitet, brugervenlighed, sine tilpasningsmuligheder og er en platform vi ofte benytter til løsninger hos Diviso.
Platformen tilbyder en intuitiv brugergrænseflade og et omfattende udvalg af funktioner, herunder muligheden for at administrere indhold og oprette brugerdefinerede skabeloner, samt integrere tredjepartsapplikationer og plugins.

Til at programmere websitet har vi brugt Blazor-teknologien. Blazor bygger på Razor, som gør det muligt at kombinere kodesproget C# med HTML for at skabe dynamiske websider.
Desuden gør Blazor brug af det man kalder WebSocket.
WebSocket er en teknologi, der tillader tovejskommunikation mellem en hjemmesides bruger (klienten) og dens server.
Det betyder at når der laves ændringer på Vestergaard Huses website, kan indholdet på siden opdateres i realtid, uden at brugeren behøver at genindlæse.

Vi har også arbejdet for...

wave