Vi sørger for

Gennemsigtighed i
processen.

shape
wave

Vores proces

At udvikle et nyt website, en ny webshop eller en app kan virke som et uoverskueligt projekt - hvor skal man starte? Her hos Diviso har vi heldigvis mange års erfaring med lige netop dette og vi hjælper dig igennem fra start til slut. Vi har effektiviseret processen, så der arbejdes strategisk hen imod at levere et slutprodukt, som du er 110% tilfreds med. 

 

Hvorfor er det vigtigt med en veldefineret proces?

Når man skal lave store digitale projekter, som skal kunne skaleres og holde længe med så lidt vedligehold som muligt, er det omfattende, og stiller derfor store krav til procesforløbet.
Vi har udviklet software-løsninger siden 2004, så vi har efterhånden ret godt styr på de forskellige proceselementer. Derfor kan du også føle dig helt tryg i vores hænder.

Vi har en veldefineret proces, der sikrer, at vi kommer omkring alle de vigtige aspekter, og intet bliver glemt i forløbet.

For os er processen afgørende - fra skitse til færdigt produkt og vedligeholdelse. Vi prioriterer procesoptimering og stræber altid efter at forbedre os på dette punkt for at sikre en problemfri og effektiv udviklingsproces. En af fordelene ved at arbejde tæt sammen med vores kunder er, at det giver os mulighed for bedre at vurdere, om processen fungerer optimalt for dem - og på den måde kan vi også bedre tilpasse processen undervejs.

Skal vi give dig et

Uforpligtende tilbud?

Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig. Tag kontakt til os og hør, hvordan vi sammen kan få dig i mål med dit projekt.

wave