Jægernes Naturfond.

Kontakt
shape
wave

Baggrund for løsningen

Danmarks Jægerforbund står bag initiativet Jægernes Naturfond, der har til formål at bevare danske dyrearter og deres levesteder både nationalt og internationalt.

Fondens arbejde fokuserer på at øge kendskabet til naturen, vildtet og de biologiske processer samt sikre, at udnyttelsen af naturens ressourcer sker på en bæredygtig måde, herunder jagt.

For at støtte fondens formål, udføres aktiviteter som forskning, naturgenopretning, og støtte til uddannelse.

Websitets formål

Jægernes Naturfond rakte ud til os, fordi de gerne ville kommunikere deres formål ud til deres brugere. De havde brug for et website, der kunne fremme fondens mål og sikre engagement fra både donorer og projektansøgere. Websitet, https://www.jaegernes-naturfond.dk/, er designet med to primære formål:

  • Donationer: At tiltrække og facilitere donationer fra enkeltpersoner og organisationer til støtte for fondens projekter.
  • Ansøgninger: At modtage ansøgninger om finansiel støtte til projekter, der bidrager til at opfylde fondens mål.

"Vi har i flere år samarbejdet med Diviso.
Gennem tiden har de ikke blot været en leverandør af app- og webløsninger til vores medlemmer,
men en dedikeret partner, som skaber stor værdi for vores organisation."

Solveig Sannem
Projektleder, digital

Langvarigt partnerskab

Diviso og Danmarks Jægerforbund har haft et tæt og langvarigt partnerskab, der strækker sig over mange år og omfatter en række forskellige projekter. Sammen har vi udviklet både web- og appbaserede løsninger, hvor alle projekter har det tilfælles, at de er bygget på Umbraco CMS.

Umbraco er et open-source content management system (CMS), der er designet til at være fleksibelt og brugervenligt. Det gør det muligt for indholdsadministratorer at skabe og administrere websites uden store tekniske forudsætninger.

Stort set alle løsninger, vi laver, er udviklet i Umbraco CMS, hvilket giver os en dybtgående forståelse af platformen. Vi ved præcis, hvordan vi kan udnytte dens fulde potentiale til at skabe webløsninger, der lever op til vores kunders krav og forventninger.

Løsningen for Jægernes Naturfond er ingen undtagelse. Også dette website er bygget på Umbraco CMS, hvilket sikrer en stabil og pålidelig platform.

Se flere af vores løsninger til Danmarks Jægerforbund

Vi har også arbejdet for...

wave