Achievers.

Da Achievers skulle have nyt website, ønskede de flere forskellige indholdsmoduler til at belyse deres ydelser. Løsningen blev et responsivt design med en brugervenlig menuopbygning og et tilknyttet nyhedsmailmodul, så de løbende kan sende nyheder ud og dele værdifuld viden med de, der måtte være interesserede.

Responsivt design med adskillige indholdsmoduler

Vi har udviklet et responsivt site, der tilpasser sig den besøgendes enhed, uanset om websitet besøges fra laptop, tablet eller mobil. Achievers har meget på hjerte og et ønske om at formidle det på en tiltalende og overskuelig facon, så det har været naturligt for os at skabe et brugervenligt site med en overskuelig menuopbygning, så den besøgende hurtigt kan få viden om de ydelser, som Achievers tilbyder. Derudover har vi inddraget et referencemodul, så de besøgende kan få indsigt i, hvordan andre kunder har oplevet samarbejdet med Achievers og hvad kunderne har kunnet tage med fra deres forløb.

MailChimp

Achievers havde et ønske om at kunne udsende artikler, der kan inspirere til personligt lederskab og ledelse af andre. Løsningen blev en integration med MailChimp, hvor interesserede kan tilmelde sig og fremover modtage disse artikler. Den smarte integration gør det nemmere for Achievers at administrere deres subscriber og have overblik over, hvordan deres artikler bliver modtaget.

Sproglag

Da Achievers har store ambitioner og store kunder, var det oplagt for os at tilføje ekstra sproglag på hjemmesiden. Det er med et enkelt klik derfor også muligt at få vist websitet på både engelsk og tysk, så Achievers ikke mister kunder pga. begrænsning på mulige sprog.

Achievers tilbyder konsulentydelser og uddannelser, der henvender sig særligt til virksomheder. Med sit stærke hold af konsulenter og projektledere yder de bistand i alt lige fra lederudvikling, specialistudvikling og teamudvikling til deres ECTS-godkendte LifeAchieveruddannelse, der kan opsummeres som en uddannelse i ledelse med fokus på positiv psykologi. Med kunder som Grundfos, Siemens, Arla, Rynkeby og Novo Nordisk har Achievers markeret sin status på markedet for konsulentydelser.