Responsive webløsning til alle enheder

Hærvejsarenaen er en paraplyorganisation bestående af Hærvejsmarchen, DGI Hærvejsløbet, Viborg Halvmarathon og Femina Vild med Yoga.

Produkt og formål
Hærvejsarenaen havde behov for et et helt nyt website, som baseret på det brugervenlige Umbraco CMS. Formålet med løsningen var at gøre det er nemt løbende at opdatere websitet med events, information mv. Samt at gøre brugervenligheden langt mere overskuelig og lækker for den besøgende.

 

Hør mere om løsningen

 
Løsning

Vi har designet den nye webløsning for Hærvejsarenaen, med udgangspunkt i en responsive løsning. Med et responsive design er Hærvejsarenaen sikret en optimal brugeroplevelse på alle enheder.

Netop det responsive design, gør det nemt for brugerne at finde den information de søger. Hærvejsarenaen sørger bl.a. for information om events i forbindelse med Hærvejsløbet og tilmelding til de forskellige events som march, cykling, løb og yoga.

En central del af designet er desuden en billede slider, som sikrer at der skabes dynamik og liv på sitet, så brugerne ikke bare bliver præsenteret for et statisk layout.

 

Relaterede cases