Jagtprøven.dk

Vi har endnu en gang haft den store fornøjelse at arbejde sammen med Danmarks Jægerforbund, hvor vi har skabt en ny undervisningsplatform til jagttegnsundervisning – Jagtprøven.dk.


Danmarks Jægerforbund havde et ønske om at udvikle en samlet undervisningsplatform, der samler værktøjer til både jagttegnsaspiranter og undervisere. Udviklingen af platformen tog udgangspunkt i brugerens adfærd og behov med det mål at sikre det bedst mulige udgangspunkt for læring.

Kontakt
shape
wave

Som nævnt er Jagtprøven.dk en del af Danmarks Jægerforbunds brede pallette, når det kommer til Jagtuniverset. Platformen henvender sig til nye jægere og jagtundervisere. På platformen finder brugerne vigtig viden i form af undervisningsmateriale, lærebøger, lydbøger, film, webinarer, tests magen til myndighedernes jagtprøve og andre nyttige værktøjer, der understøtter undervisningen.  

Mere indhold, mere gennemsigtig og flere brugere

Jagtprøven.dk er et flot og veludviklet onlineunivers til undervisning og uddannelse af nye jægere. Websitet er tilgængeligt for kursistmedlemmer samt jagttegnsundervisere med et medlemskab i Danmarks Jægerforbund.

Platformen indeholder attraktive funktioner, som fremmer undervisningsmulighederne. Alle materialer, man skal bruge, er nu tilgængelige ét sted. Oven i det er det nu blevet muliggjort  for brugeren, at følge deres udvikling og sparre med hinanden på deres hold. Ligervis stiller platformen en række materialer og funktioner til rådighed for underviserne, så de kun skal navigere fra én platform.

Hovedområderne i udviklingen har været:

 • Forsimpling af komplekse processer 
 • Brugerens læringsmæssige udvikling i fokus 
 • Interaktion mellem brugere
 • Nyt unikt design 

 

Jagtprøven.dk er udviklet med henblik på at skabe en medlemsservice, hvor brugerne får serveret faglighed og ny viden. Derfor er nøgleordene kvalitet og validitet særdeles vigtige. Websitet er bygget på komplekse systemer og processer, hvorfor man hele tiden skal kvalitetssikre det indhold og viden, man giver brugerne.

Kommunikationen i fokus

Som noget nyt kan undervisere og aspiranter nu kommunikere med hinanden via de indbyggede forummer. Underviseren har mulighed for at sende beskeder ud til sit hold og sende lektionsplaner og tests afsted. Derudover har underviseren nu adgang til en række funktioner, som giver en tættere kontakt mellem underviser og aspirant. Dette er b.la. gennem muligheden for at oprette og opdatere undervisningsindhold, føre protokol, oprette og dele lektionsplaner og tests.  Ligeledes har underviserne også mulighed for at skrive med andre jagtundervisere, hvor de kan dele tips og tricks og dele inspiration med hinanden.

 

Få skabt den rette  kommunikation igennem dit website -
6 hurtige fokuspunkter:

 • Vær skarp på information og budskaber
 • Målgruppen skal være i fokus 
 • Vis din værdi igennem det rette content 
 • Sørg for, at være responsiv 
 • Husk Call-to-action knapper
 • Husk den røde tråd
Udbytte med en Divisoløsning

Også fokus på aspirantens udvikling 

Aspiranterne har nu mulighed for at kunne følge deres egen udvikling nøje, da information om deres egen udvikling er tilgængeligt for dem ved hjælp af visuelle statistikker. De kan b.la. få indsigt i deres gennemsnitlige score i testene, hvilken kategori de klare sig bedst i og hvilken kategori de klare sig dårligst i.     

Jagtprøven.dk er udviklet med henblik på, at skabe en medlemsservice hvor medlemmer kan få serveret faglighed og ny viden angående jagt. Derfor er nøgleord som Kvalitet, Validitet og Aktualitet særdeles vigtige. Websitet er bygget op på komplekse systemer og processer, hvorfor man hele tiden skal kvalitetssikre, det indhold og viden man giver brugerne, så brugeren altid har den nyeste viden.

Umbracoløsning

Det var vigtigt for Jagtprøven.dk, at få en optimering af deres website som kunne indeholde alle materialer, uanset om man er aspirant eller underviser. Da man i hele jagtuniverset skal sidde inde med en stor viden og know-how omkring de mange forskellige kategorier, var det derfor afgørende at lave en struktur som alle formår at navigere i.


Jagtprøven.dk har derfor fået en effektiv Umbracoløsning. Umbraco er i dag et af de mest populære webshop- og hjemmesidesystemer både  herhjemme og i udlandet. Med en Umbracoløsning har Jagtprøven.dk et brugervenlig CMS-system med en backend som er struktureret, overskuelig og logisk. Administatorer på Jagtprøven.dk  blev hurtigt selvkørende i deres backend, hvor alle administatoere kan redigere i indhold på sitet, opdatere sitestrukturen, uploade medier, opsætte formularer og meget mere . Det betyder, at alle administratorer kan redigere i indhold på sitet, opdatere sitestrukturen, uploade medier, opsætte formularer og meget mere.  Derudover er det blevet et website med et brugervenligt flow, så de mange medlemmer hurtigt kan orientere sig, og finde det de leder efter.

5 gode grunde til at du skal vælge Umbraco:

 

 • Du vil få en hjemmeside som er brugervenlig
 • Du vil få mulighed for at få et unikt skræddersyet website
 • Du kan integrere med CRM- og ERP-systemer
 • Du vil få et website som er 100% mobiloptimeret
 • Du får en hjemmeside med høj sikkerhed

 

 

Læs mere om Umbraco her

Designprocessen

Da Jagtprøven.dk tog beslutningen om, at platformen skulle udvikles, tog man ligeledes en beslutning om at udarbejde et helt nyt design.

Der er i designprocessen arbejdet med wireframes, sådan at man fra start har haft et fast udgangspunkt at sigte efter. Dette har betydet, at vi fra start har haft layout med i udviklingsloopet og sikret os, at det kunne hænge sammen med funktionerne, uden det gik ud over kvalitet og brugervenlighed.

Fra begyndelsen har vi skulle sikre, at det nye design er i tråd med Danmarks Jægerforbunds designmanual, samt  Jagtprøven.dk understøtter jægerforbundets brand og identitet på trods af, at det er en selvstændig hjemmeside, som har deres eget touch. Det var særligt vigtigt, at man valgte nogle rolige farver, og skabte et meget dæmpet univers, som appellere til hele websitets målgrupe, der spænder fra 15 – 70+ år.

Jagtprøven er responsiv, hvilket betyder, at man kan tilgå platformen fra sin mobil, tablet eller desktop. Alle får det samme design og brugeroplevelse, uanset hvilken device de har ved hånden.

Processen og udbyttet  

Jagtprøven.dk er blevet kodet af erfarende udviklere, og i processen har der været løbende briefing og statusmøder.

Websitet er i hele processen blevet testet og tilpasset løbende. Dette har været med til at sikre en proces med meget stor gennemsigtighed – Helt fra begyndelsen og til at Jagtprøven.dk var færdig. Effektiviteten under udarbejdelsen har da også båret frugt, da jagtprøven.dk i dag giver få fejl på trods af det høje antal interaktioner på websitet, som sker dagligt.   

Ligeledes taler den nye optimeringsløsning ind i det digitale mindset og den digitale omstilling, som jo i dag er en stor selvfølge, når man skal imødekomme sine medlemmer og udvikle sig efter den samfundsmæssige digitale efterspørgsel.               

Udviklingen har desuden også givet jagtprøvens administratoere et unikt datagrundlag, til at kunne forstå og imødekomme slutbrugerens behov. Denne indsigt sikrer, at de derved kan målrette og tilpasse kommende materialer og indhold, og har større mulighed for at kunne hjælpe aspiranter med deres faglige kompetenceudvikling. 

Alt i alt er Jagtprøven en attraktiv platform med fokus på udvikling og med mulighed for tættere samarbejde og understøttende undervisning, uanset hvor man i processen befinder sig.   

 

Se flere af vores løsninger 
Gå på opdagelse blandt flere af vores kunder 

Vi har også arbejdet for...

wave