Videreudvikling af eksisterende webløsning

Obton er et dansk investeringshus, som udbyder alternative investeringsprojekter inden for grønne driftsaktiver. Obton er blandt andet Danmarks største udbyder af solcelleparker, hvor der administreres investeringer for over 3,5 mia. dkk.

Produkt og formål
Diviso har overtaget den totale Umbraco-løsning for Obton. Dvs., at vi varetager alt fra support til opdateringer og videreudvikling på det eksisterende site. Dette gælder det danske såvel som de internationale sites for England, Norge og Italien.
 

Hør mere om løsningen


Løsning

  • www.obton.com
  • Responsive design med Umbraco CMS
  • Contour formularer
  • E-commerce lead tracking

Alle sites kører i den samme Umbraco, hvilket gør det nemt og overskueligt at administrere og opdatere de enkelte sites. Hertil er der opsat Contour til administration af de mange prospekt-, møde- og kontaktformularer.

Contour gør det nemt at oprette og opdatere nye og eksisterende formularer og samtidig opretholde en effektiv lead opfølgning med workflows, som sender udvalgte medarbejdere lead information, når de udfylder en formular online.

Lead tracking har også været et betydeligt fokusområde for Obton. Der er derfor integreret Google Analytics E-commerce tracking med Contour, som tracker alle formular indsendelser og registrer disse som transaktioner. Dette betyder at Obton har et effektivt og automatiseret lead tracking system, som giver et tydeligt indblik i statistikker til fremtidig konverteringsoptimering.


Hør mere om løsningen

Investorportal

Til Obtons investorer er der udviklet en investorportal, som er baseret på Angular framework. Her er der komplet brugerstyring af de oprettede brugerprofiler samt log.

Investorportalen giver mulighed for at logge ind og følge aktuelle projekter og investeringer. Her findes bl.a. en anlægsoversigt, som giver et overblik over nuværende produktion samt fremhævet data for egne investeringer.

Investorer kan desuden læse de seneste nyhedsbreve samt tekstsider med aktuelle nyheder, projekter mv. 

 

Relaterede cases