Bestillingsportal til privat- og erhvevskunder 

Salling Bank er en bank med lokale rødder i Skive og omegn, som blev stiftet i maj 1876. Salling Bank er en uafhængig lokalbank med en stor aktiekapital, der er fordelt på 9.000 lokale aktionærer. 

Banken er kendetegnet ved at være en stærk lokalbank med en lang historie på mere end 140 år med lokalafdelinger i Skive og omegn, så de lokale kunder altid har et solidt pengeinstitut, de kan gå til. 

Produkt og formål 

Salling Bank ønskede at få udviklet en online portal, hvor privat såvel som erhvervskunder kunne bestille store beløb online, uden at de skulle omkring banken for at gøre dette. 

Hør mere om løsningen

Løsning

  • Online bestillingsflow siden 2011
  • Bestillingsportal til kontanter, mønter og valuta af beløb over 5.000 kr. 
  • Overskueligt og brugervenligt 
  • Udviklet i vores eget system 

Løsningen blev udviklet tilbage i 2011, og derfor er der mange tusinder kunder, der allerede har haft glæde af bestillingsportalen. Portalen er dermed med til at lette kundernes bestillingsflow via et enkelt og overskueligt system med få trin i processen. 

Udbytte

Bestillingsportalen giver kunderne flere fordele, når de skal bestilling kontanter, mønter eller valuta online, da de nu ikke længere skal ind omkring banken for at bestille pengene men kun for at afhente dem. Derfor kan kunderne nemt og hurtigt bestille det beløb, de skal bruge og være sikre på, at de har deres penge klar på det valgte afhentningstidspunkt. 

Relaterede cases