Skolageret er en familieejet skobutik, der blev stiftet tilbage i 1943. Skolageret har af flere omgange udvidet deres fysiske butikker og er nu blandt nogle af de største i Danmark. Med mærker som bl.a. ECCO, Reiker og mange andre af de førende mærker, har Skolageret det helt rigtige udvalg til hele familien.

Formål

Shoppen og trafik fra mobile enheder, som tablets og smartphones er vokset stødt. Skolagerets webshop havde derfor brug for et nyt grafisk design.

Løsning

Opgradering af site til et fuldt responsive site. Webshoppen tilpasser sig kundens mobile enhed, så den fremstår let for kunden.

Udbytte

 Et site, der kan følge med den teknologiske tendens med mobile enheder samt bedre muligheder for automatisering.

Om løsningen

 

Skolagerets oprindelige webshop blev designet og udviklet til vores eget CMS system og bestod af en desktop version samt et mobil site.

Med et responsive design sikres Skolagerets kunder en optimal brugeroplevelse. De kan nu let navigere og shoppe fra alle typer enheder.
Løsningen er stadig baseret på vores eget CMS system, hvor der er integreret flere specialfunktioner.

I administrationssystemet, er der desuden integreret moduler til bl.a. kasse- og lagersystem samt Pacsoft integration.

Løsningen indeholder blandt andet:

Responsive design

Simpel CMS

Webshop

Integration med Pacsoft

Responsive design

I takt med den stigende trafik fra mobiler og tablets, har vi udviklet Skolagerets hjemmeside om www.skolageret.dk i et responsivt desgin. 

Det giver brugerne en bedre oplevelse, når de tilgår sitet fra mobile enheder og gøre hele købsoplevelsen bedre og generelt mere brugervenlig.

Opgraderingen af skolageret.dk, betyder også en administrativ forbedring, da der nu kun er et site, der skal vedligeholdes frem for to til hhv. browser og mobil.

Simpel CMS

Skolageret kan via det simple CMS system nemt redigere i eksempelvis webshoppens udvalg og  tilbud. På den måde kan Skolageret sikre den bedste shopping oplevelse for deres kunder.

Med et simpelt CMS system spare skolageret administrative ressourcer, da det er let at manøvrer i shoppens backend.

Webshop

Med webshoppen har Skolageret en større rækkevidde, da kunden kan gennemgå hele købsoplevelsen fra sofaen.

E-commerce er integreret med Skolagerets lager beholdning og kasse system. En funktion der frigiver administrative ressourcer.

Integration med Pacsoft

Da Skolageret bruger de Pacsoft til deres pakkelabels, er www.skolageret.dk udviklet så den er integret med Pacsoft. 

Når der kommer en ordre ind på siden, kommunikere sitet til Pacsoft, der laver en pakkelabel til dem der pakker ordrene.

Med en integrationsløsning spares der manuelle indtastninger og tid.

Om udbyttet

 

Integrationen med kasse- og lagersystemet gør det nemt og hurtigt at vedligeholde shoppen og lageret med flere automatiserede processer. Disse funktioner er desuden integreret med Skolagerets AppTown Salestool app, som anvendes til varehåndtering og meget andet.

Via CMS systemet er der opsat et e-handelsmodul, som giver et hurtigt overblik over aktive ordre, omsætning mv.
Til dybdegående indsigt i trafik, konverteringer mv. er der opsat Google Analytics med E-handel til sporing af de nødvendige KPI’er.

Med Pacsoft er det desuden nemt at behandle og eksportere ordre til Post Danmarks system, hvor det er muligt at oprette pakkelabels, tracking m.v.

For at opsummere er udbyttet relateret til:

Indsigt i trafik

Tidsbesparelser

Sammenhængende løsning

Kundetilfredshed

Relaterede cases