Responsive e-commerce med integration af specialfunktioner

Skolageret er en familieejet skobutik, der blev stiftet tilbage i 1943. Skolageret har af flere omgange udvidet deres fysiske butikker og er nu blandt nogle af de største i Danmark. Med mærker som bl.a. ECCO, Reiker og mange andre af de førende mærker, har Skolageret det helt rigtige udvalg til hele familien.

Produkt og formål
Skolagerets oprindelige webshop blev designet og udviklet til vores eget CMS system og bestod af en desktop version samt et mobil site.

Shoppen er vokset stødt siden og det samme er andelen af trafik fra mobile enheder som tablets og smartphones. Skolagerets webshop har derfor fået et nyt grafisk design og er i samme omgang blevet opgraderet til et fuldt responsive site.

 

Hør mere om løsningen

 
Løsning

  • www.skolageret.dk
  • Responsive design
  • E-commerce
  • Kasse- og lagersystem
  • Integration med Pacsoft

Med et responsive design sikres Skolagerets kunder en optimal brugeroplevelse og kan let navigere og shoppe fra alle typer enheder. Løsningen er stadig baseret på vores eget CMS system, hvor er der integreret flere specialfunktioner.

Via CMS systemet er der opsat et e-handelsmodul, som giver et hurtigt overblik over aktive ordre, omsætning mv. Til dybdegående indsigt i trafik, konverteringer mv. er der opsat Google Analytics med E-handel til sporing af de nødvendige KPI’er.

I administrationssystemet er der desuden integreret moduler til bl.a. kasse- og lagersystem samt Pacsoft.

Integrationen med kasse- og lagersystemet gør det nemt og hurtigt at vedligeholde shoppen og lageret med flere automatiserede processer. Disse funktioner er desuden integreret med Skolagerets AppTown Salestool app, som anvendes til varehåndtering og meget andet.

Med Pacsoft er det desuden nemt at behandle og eksportere ordre til Post Danmarks system, hvor det er muligt at oprette pakkelabels, tracking m.v.

 

Hør mere om løsningen

 

Relaterede cases