Vestergaard Estate

Kontakt
shape
wave

Umbraco 10 som platform

Hos Diviso har vi specialiseret os i at bygge webplatforme i Umbraco CMS og løsningen til Vestergaard Estate er ingen undtagelse. 

Hele løsningen er nemlig baseret på Umbraco CMS version 10!

Det betyder at alle administratorer kan redigere indhold på sitet, ændre i site-strukturen, uploade medier, opsætte formularer og meget mere.

Alt sammen i Umbraco CMS' brugervenlige og superhurtige backoffice.

Integreret ejendomssystem

Vestergaard Estate har fået integreret et ejendomssystem, som gør det let for dem at administrere og præsentere deres lejemål. De kan nemt opdatere ting som billeder, tekster og priser for hver ejendom. Denne integration sikrer, at hjemmesiden altid afspejler de seneste ændringer i ejendomsporteføljen, hvilket er afgørende for at fastholde nøjagtighed og pålidelighed for potentielle lejere.

Login med Microsoft-login

Mange af vores kunder bruger allerede Microsoft 365 / Office 365 - blandt andet til email, fildeling, online-møder og lignende - Vestergaard Estate er ikke en undtagelse.

Vores Umbraco 10 løsning kan konfigureres så alle administratorer også kan bruge deres Office 365-login til at logge ind i Umbraco CMS backoffice.

På den måde kan alt adgang styres centralt - og der skal ikke, særskilt, opdateres adgange i Umbraco. Det synes vi er ret smart!

Vi har også arbejdet for...

wave