Vestergaard Konstruktion

Kontakt
shape
wave
playicon

Umbraco 10 som platform

Hos Diviso har vi specialiseret os i at bygge webplatforme i Umbraco CMS og løsningen til Vestergaard Konstruktion er ingen undtagelse. 

Hele løsningen er nemlig baseret på Umbraco CMS version 10!

Det betyder at alle administratorer kan redigere indhold på sitet, ændre i site-strukturen, uploade medier, opsætte formularer og meget mere.

Alt sammen i Umbraco CMS' brugervenlige og superhurtige backoffice.

Præsentation af projekter

Vestergaard Konstruktion A/S udvikler og bygger løbende projekter i hele Danmark.

I den forbindelse ønskede Vestergaard Konstruktion at præsentere disse projekter - igangværende såvel som afsluttede - på en pæn og overskuelig måde.

Løsningen blev et pænt og overskueligt "projekt-modul". Alle projekter styres centralt i Umbraco Backoffice og kan indsættes alle steder på websitet.

Pods

Overalt på hjemmesiden er det muligt at indsætte "pods" som et grafisk element, der hurtigt og visuelt kan fortælle læseren hovedbudskaberne for den pågældende undersider, uanset om der er tale om et projekt, bæredygtighed, virksomheder eller noget helt fjerde.

Pods kan bestå af ikon, tekst, nummer eller html-kode, som når Vestergaard Konstruktion indsætter deres live AAA-rating fra bisnode.

Alle Pods styres centralt i Umbraco backoffice, og skal derfor kun opdateres 1 sted, når det er nødvendigt.

Centralt medarbejdermodul = nem opdatering

Som hos mange virksomheder, gør Vestergaard Konstruktion, et stort nummer ud af at behandle deres medarbejdere godt og sætte dem i fokus.

Derfor er det også vigtigt at alle medarbejdere kan komme "i spil" på det nye website.

Netop denne opgave har vi løst med vores medarbejdermodul (psst... det er en del af vores standard-løsning)
Medarbejdermodulet sikrer at medarbejderinformation opdateres 1 sted - og kan indsættes mange steder.

Login med Microsoft-login

Mange af vores kunder bruger allerede Microsoft 365 / Office 365 - blandt andet til email, fildeling, online-møder og lignende - Vestergaard Konstruktion er ikke en undtagelse.

Vores Umbraco 10 løsning kan konfigureres så alle administratorer også kan bruge deres Office 365-login til at logge ind i Umbraco CMS backoffice.

På den måde kan alt adgang styres centralt - og der skal ikke, særskilt, opdateres adgange i Umbraco. Det synes vi er ret smart!

Vi har også arbejdet for...

wave