Umbraco

Umbraco

Vi udvikler alle vores produkter i den nyeste Umbraco CMS-version. Du får derfor et design, der tilpasser sig den enhed, som dine besøgende benytter sig af, hvad enten det er mobil, tablet eller PC.

Umbraco har en dejlig simpel back-end, så det er nemt for dig at redigere websitets indhold - også hvis du ikke er en ørn til CMS-systemer. Grid-opbygningen og de mange moduler giver dig uendelige muligheder.

En Umbraco website CMS-løsning gør det muligt for dig at integrere websitet med din virksomheds CRM- og ERP-systemer, så al data automatisk synkroniseres og opdateres. Det gør din virksomheds arbejdsgange meget lettere.

I Umbraco kan alt lade sig gøre. Du er ikke låst af andet end din fantasi og vi gør alt for at imødekomme dine ønsker mht. Umbraco udvikling - uanset hvor komplicerede og omfattende de er.

Når din Umbraco hjemmeside først er oppe at køre, kræver det ikke megen vedligeholdelse. Ønsker du at redigere eller opdatere en side, så er det hurtigt gjort takket være den brugervenlige back-end.

Hvad er Umbraco?

Umbraco CMS er et gratis .NET-baseret open source CMS-system. Et CMS-system er et stykke brugervenligt software, som anvendes internt i en virksomhed til at oprette, organisere og håndtere indholdet på en hjemmeside med. I CMS-systemet kan du derfor nemt og overskueligt oprette og redigere i indholdet på din hjemmeside, uden du behøver at have kendskab til programmering. Du kan tilgå det med et login fra enhver almindelig browser og det er derfor muligt at tilgå sit CMS-system, uanset hvor i verden du befinder dig.

Hvordan bruger man Umbraco?

Layoutdelen er blot én af Umbraco CMS' mange styrker, og du kan derfor selv bestemme, hvordan dit websites design skal se ud. Du får overblik over de sider, du kan redigere, og den enkelte side er opdelt i en række felter til f. eks. tekst og billede.