Umbraco

Vi skaber professionelle CMS Umbraco webløsninger.
Umbraco partner med in-house Umbraco udviklere.

shape
wave

Umbraco CMS

Vi udvikler alle vores Umbraco produkter i den nyeste CMS-version. Du får derfor et design, der tilpasser sig den enhed, som dine besøgende benytter sig af, hvad enten det er mobil, tablet eller PC.

En Umbraco website CMS-løsning gør det muligt for dig at integrere og udvikle websitet med din virksomheds CRM- og ERP-systemer, så al data automatisk synkroniseres og opdateres.

Leder du efter en Umbraco partner?

Vi er Umbraco partner, og kan hjælpe dig med alt fra webdesign til udvikling af komplekse hjemmesider og e-handelsløsninger. Vi har over 20 års erfaring som udviklingshus med stor erfaring, og med erfarne Umbraco specialister, skaber vi webløsninger, hvor brugervenlighed, æstetik og salg går op i en højere enhed - og hvor effektiv projektledelse er en selvfølge.

Lad os tage en uforpligtende snak

Kontakt os.

Er du interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt, så tøv ikke med at kontakte os for en samtale om mulighederne. Giv os et kald eller udfyld formularen og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Leder du efter en ny Umbraco partner?

Vi skaber professionelle CMS Umbraco webløsninger.

Vi hjælper dig med:

Ordentlige løsninger.
Kompetent rådgivning.
Effektiv projektledelse.

Kontakt

Individuelle løsninger er vores spidskompetence.

Vi har mange års erfaring med at imødekomme de krav og behov, som B2B-virksomheder har, når de skal have udviklet et nyt website, en ny webshop eller en app. Vores fornemmeste opgave er at sætte os ind i din virksomhed, dens identitet og behov, så vi kan skabe et website, der møder alle dine ønsker og som understøtter din forretning. En Diviso Umbraco løsning er skræddersyet til lige netop din virksomhed. Har I særlige ønsker, så udvikler vi også customløsninger.

Dansk in-house design, udvikling og support.

Vi har hovedsæde i Viborg og parkering lige ude foran døren.
På vores kontor sørger vi for design og udvikling af din Umbraco webløsning, og du vil altid have mulighed for at få direkte kontakt med din kontaktperson.
Vi værdsætter tæt kommunikation og personlig kontakt med vores kunder, og derfor vil du altid kunne få adgang til en dedikeret kontaktperson, der kan hjælpe dig med at opfylde dine ønsker og forventninger til din webløsning.

Umbraco udvikling

Som registreret partner har vi skabt et stort antal webløsninger i Umbraco CMS. Dette gør os til de perfekte partnere, når det kommer til at skabe den ultimative Umbraco CMS-løsning for din virksomhed.
Vores team af designere og erfarne udviklere har en dybtgående forståelse af denne platform, og vi ved præcis, hvordan vi kan udnytte dens fulde potentiale til at skabe en webløsning, der lever op til dine krav og forventninger.
Når du vælger en løsning fra Diviso, kan du være sikker på, at du ikke skal ud og lede efter en ny løsning igen om få år. Vores løsninger er nemlig designet til at være moderne, fleksible og skalerbare, så du kan være sikker på, at de vil møde dine virksomheds behov og forventninger i mange år frem.
Ved at vælge en løsning fra os, får du også mulighed for at spare penge på den lange bane. Når først sitet er oppe at køre, behøver du ikke bekymre dig om at skulle investere i en ny løsning eller opgradere den nuværende for at holde trit med teknologisk udvikling.

Umbraco

Umbraco CMS er et modulopbygget open-source CMS-system, der er bygget op i grids. Ved at benytte sig af grids, er man sikker på, at det indhold som man opretter, automatisk tilpasser sig hjemmesidens dimensioner og derfor altid ser strømlinet og professionelt ud på alle sider og enheder. Se de mange fordele og funktioner nedenfor.

Responsivt design

Vi udvikler alle vores produkter i den nyeste Umbraco CMS-version. Du får derfor et design, der tilpasser sig den enhed, som dine besøgende benytter sig af, hvad enten det er mobil, tablet eller PC.

Integration med CRM og ERP

En Umbraco CMS-løsning gør det muligt for dig at integrere websitet med din virksomheds CRM- og ERP-systemer, så al data automatisk synkroniseres og opdateres. Det gør din virksomheds arbejdsgange meget lettere.

Klar til SEO

Dit Umbraco-site gør det muligt for dig at arbejde dedikeret med teknisk søgemaskineoptimering direkte i back-enden. Vi hjælper dig selvfølgelig gerne godt i gang med dette.

Brugervenlig back-end

Umbraco har en dejlig simpel back-end, så det er nemt for dig at redigere websitets indhold - også hvis du ikke er en ørn til CMS-systemer. Grid-opbygningen og de mange moduler giver dig uendelige muligheder.

Egnet til store og komplicerede websites

I Umbraco kan alt lade sig gøre. Du er ikke låst af andet end din fantasi og vi gør alt for at imødekomme dine ønsker - uanset hvor komplicerede og omfattende de er.

Egnet til store og komplicerede websites

Umbraco gør det muligt at bygge store og komplicerede websites uden at miste overblikket.

Skræddersyet design

Vi bygger websitet ud fra dine ønsker. Du er derfor sikker på at få et professionelt website, der matcher din virksomheds identitet og som har alle de funktioner og integrationer, din virksomhed har brug for.

Minimal vedligeholdelse

Når dit Umbraco-website først er oppe at køre, kræver det ikke megen vedligeholdelse. Ønsker du at redigere eller opdatere en side, så er det hurtigt gjort takket være den brugervenlige back-end.

Moduler og funktioner.

Grideditor

Hver side på dit website vil være delt op i felter, som du selv kan tilføje, redigere og slette. I hvert felt kan du tilføje et væld af moduler som fx tekst og billeder, så du helt selv kan bestemme, hvordan indholdet på hver side skal sættes op.

Søgefunktion

Med en søgefunktion på dit website er det nemt for dine besøgende at finde dét, de leder efter.

Forhandlermodul

Opret en oversigt over din virksomheds forhandlere, der gør det nemt og hurtigt for dine besøgende at finde frem til en forhandler nær dem. Modulet kan laves med både kort- og listevisning.

Tekstredigeringsværktøj

Tekstredigeringsværktøjet giver dig mulighed for at oprette og tilpasse tekster, indsætte links eller særligt tilpassede HTML-koder. Det giver dig stor mulighed for at skabe lige netop dét, du ønsker.

Billedgalleri

Med et særligt tilpasset billedgalleri kan du lægge de billeder ind, som du ønsker at den besøgende skal se. Det kan være billeder fra tidligere opgaver eller lignende, du ønsker at bruge som portefølje.

Slider

Giver dig mulighed for at vise en række af billeder, der skifter i efter et angivet tidsinterval.

Lightbox

Med Lightbox-modulet kan du lægge dine videoer fra Youtube og Vimeo ind på dit website som en pop-up. Når musen holdes henover bogen, dæmpes resten af websites, så videoen er i fokus.

Drag and drop

Ligesom med grideditoren, så gør drag and drop-funktionen det muligt for dig at flytte rundt på sideindholdet med nogle få klik og uden at skulle kode.

Medarbejdermodul

Præsentér dine medarbejdere, uddyb deres kernekompetencer og sæt kunderne i direkte kontakt med den medarbejder, de skal have fat på.

Nyhedsmodul

Nyhedsmodulet gør det nemt at oprette nyheder på fx forsiden, så alle besøgende kan se, hvad der rører sig i din virksomhed. Nyhederne oprettes nemt i back-enden og de kan både kategoriseres og tages så modulet selv foreslår relaterede nyheder.

Kontaktformular

Indsæt en kontaktformular, hvor felterne kan tilpasses. Du kan fx bede dine besøgende indtaste deres e-mail og telefonnummer samt deres forespørgsel og så kan du kontakte dem, når det passer ind i din kalender.

Tabelmodul

Indsæt en tabel, hvor du fx sammenligner produkter eller viser priser for dine ydelser. Tabellen er en nem måde at at gøre vigtig information overskuelig på.

Niveaudelt menu

Med en niveaudelt menu skabes der overskuelighed for dine besøgende, men den bidrager også til at søgemaskinerne bedre kan "læse" og forstå dit website bedre.

Penneo

Signér dokumenter online vha. NemId. Tjek status på dokumenter og opsæt flows, hvis et dokument skal underskrives af flere personer. Dine blanketter, kontrakter eller andre dokumenter genereres ud fra dine Umbraco-sider.

Formulardesigner

Opret formularer, hvor du selv angiver regler og betingelser. Opret alt lige fra simple kontaktformularer og tilmelding til nyhedsbreve til større spørgeskemaundersøgelser.

Referencemodul

Giv dine besøgende indblik i dine tidligere samarbejder og kunder. Modulet har flere forskellige kategoriseringsmuligheder, så der kan sorteres efter fx branche, kategori eller titel.

Loginmodul

Dette modul gør det muligt for dine besøgende at logge ind på dit website og få adgang til sider, der er forbeholdt dem. Her kan de fx - hvis du har en B2B-webshop tilknyttet - få adgang til at se dit produktkatalog og bestille varer.

Call to action-boks

Call to action-modulet giver dig mulighed for at opmuntre den besøgende til en handling, fx "se priser" eller "kontakt nu".

Tidslinje

Hvis du fx ønsker at illustrere en proces eller lignende, har du mulighed for at oprette en tidslinje i vores tidslinjemodul. Det giver overblik, så du hurtigt kan visualisere din pointe.

Flersproget CMS

Den flersprogede CMS giver dig mulighed for at få dit website på flere forskellige sprog, alt efter hvilke markeder din virksomhed opererer i.

MailChimp

Ønsker du at indsamle subscribers og sende dine besøgende nyhedsbreve, gode tilbud eller lignende, så har du mulighed for at få integreret MailChimp med dit website. Med en formular tilføjes dine besøgende nemt til dit newsflow.

Sociale medier og søgemaskiner.

Oprettelse af Google Master-konto

Vi opsætter denne konto for dig, så du har adgang til værdifulde værktøjer såsom: Google My Business, Google Analytics, Google AdWords, Google Tag Manager, Google Webmaster Tools og Youtube.

Youtube og Vimeo

Har din virksomhed en Youtubekanal, kan vi integrere den med din Google Masterkonto og sørge for, at din Youtubekanal optimeres til brug i masterkontoen. Alt indhold fra Youtubekanalen kan vises på din hjemmeside.

Standardopsætning af teknisk SEO

Dit Umbraco-site gør det muligt at arbejde dedikeret med teknisk søgemaskineoptimering, så dit website får en optimal visning i søgemaskinerne og derved ses af flere. Opret titler, beskrivelser, metatags m.m.

Google MyBusiness

En Google MyBusiness konto gør det muligt for dig at bestemme, hvilke oplysninger og billeder der skal vises, når brugere og potentielle kunder søger på din virksomhed på Google.

Google Tag Manager

Med Google Tag Manager har du mulighed for at indsamle og tracke teknisk data relateret til dine KPI'er.

Open-Graph-Tags til SoMe

Denne funktion gør det muligt for dig, at styre hvordan din virksomheds SoMe-opslag ser ud, når de deles af andre. Så er du sikker på, at det er de rigtige budskaber og billeder, som deles og du er sikret fuld kontrol over, hvordan virksomheden præsenteres.

Google Analytics

Med en standardinstallation får du indsigt i, hvordan dine besøgende anvender dit site, hvor de kommer fra, hvilke enheder de benytter og meget, meget mere.

Google Search Console

Få indsigt i hvordan Google crawler og indekserer din virksomheds website. Webmaster Tools giver dig besked, hvis der er problemer med dit website, holder styr på dine 404-sider, tjekker dine indgående links og viser hvilke søgeord, der placerer højt i søgemaskinerne.

Support, hjælp og undervisning.

Undervisning i back-end

Vi sørger for, at du og dine medarbejdere får grundig undervisning i brugen af jeres webløsning, så I bliver godt klædt på til hverdagen med det nye system, og I får mulighed for at stille spørgsmål og se, hvordan jeres nye back-end fungerer.

Sitecrawler

Når dit nye website skydes i luften, laver vi en sitecrawler-test, hvor vi sikrer os, at alle sider er hurtige og uden kritiske fejl. Vi sørger for at alt er optimeret inden lancering, så dit site er 110% klar til besøgende - efterfølgende gør vi det samme jævnligt.

Rewritemodul

Vi sørger for at dine besøgende ser en URL i browserens søgefelt, som du selv kan angive, så din webside har en mere professionel fremtoning end hvis URL'en fx er unødvendig lang.

Support pr. mail, telefon eller via fællessupport

Du kan altid kontakte din faste kontaktperson via e-mail eller telefon, hvis du har brug for hjælp til dit produkt. At du har en fast kontaktperson, er med tll at spare dig tid, da personen allerede er inde i dit produkt og hurtigt kan hjælpe dig.

Google PageSpeed

Vi sætter Google PageSpeed op for dig og tester loadingtiden på dit site på forskellige typer af enheder. Funktionen tilgås i Umbraco, så du altid selv kan holde øje med loadingtiden - disse test køres hver gang du foretager den mindste ændring på dit site.

Overvågning af site

Vi udfører altid en proaktiv overvågning af dit site. Det betyder, at vi hele tiden holder øje med, om alt på dit site fungerer, som det skal. Vores SEO-specialist holder bl.a. øje med både sitecrawling, PageSpeed, mobilvenlighed, fejlsider m.m.

Redirectmodul

Vi sørger for at dine besøgende omdirigeres til en anden side, hvis en af dine sider slettes. På den måde er du med til at bestemme, hvor dine besøgende i stedet skal sendes hen, hvis de ikke kan tilgå den side, der er. blevet slettet.

Hvorfor Diviso?
Mere end blot et bureau!


Lyt med, mens Kristian deler, hvorfor Diviso bør være dit valg, og hvordan vores team altid stræber efter at opfylde dine digitale ambitioner gennem vores fokus på service, kvalitet og ordentlighed.

playicon

Kontakt

Umbraco CMS

Der findes adskillige open source CMS-systemer på markedet og selvom de umiddelbart kan det samme, adskiller de sig alligevel fra hinanden. Hos Diviso har vi valgt at udvikle i det danskudviklede CMS-system Umbraco, da vi synes, at det giver vores udviklere den bedste mulighed for at skabe unikke, responsive og brugervenlige sites til vores kunder.

Umbraco CMS er udviklet i Danmark i 2000 af Niels Hartvig og der er løbende kommet nye opdateringer til, så det stadig er et af de førende systemer på markedet. Systemet er udviklet i programmeringssproget C# og det kodes på en Microsoft Windows platform - men back-enden, også kaldet back.office, kan sagtens tilgås fra fx en Apple computer. I dag findes der mere end 450.000 aktive brugere af Umbraco og blandt førende virksomheder, der benytter sig af systemet, kan bl.a. nævnes store globale virksomheder såsom Heinz, Peugeot, Suzuki, Carlsberg, Amazon og McDonalds.

.NET-baseret open source CMS
Umbraco CMS er et gratis .NET-baseret open source CMS-system. Et CMS-system er et stykke brugervenligt software, som anvendes internt i en virksomhed til at oprette, organisere og håndtere indholdet på en hjemmeside med. I CMS-systemet kan du derfor nemt og overskueligt oprette og redigere i indholdet på din hjemmeside, uden du behøver at have kendskab til programmering. Du kan tilgå det med et login fra enhver almindelig browser og det er derfor muligt at tilgå sit CMS-system, uanset hvor i verden du befinder dig.

Brugervenlig backend
Det brugervenlige back-office gør det nemt for dig selv at oprette nye sider og undersider eller at tilpasse de eksisterende sider. På den måde får du et fleksibelt og skalerbart CMS-system, der understøtter din virksomheds identitet. Får du behov for at tilføje en ny side, så gøres det nemt på et par sekunder, hvorefter du kan tilføje moduler og tilpasse opbygningen og indholdet af siden. Når du har tilføjet de moduler, som du ønsker, er det nemt at tilpasse indholdet. Det avancerede tekstredigeringsværktøj giver dig mange muligheder for tekstforfatning direkte i back-office, du kan indsætte og tilpasse billeder samt mange andre ting - se alle mulighederne her.

Det særligt dejlige ved at arbejde i Umbracos back-office er, at det er logisk - selv for personer, der ikke har erfaring med programmering. Når en side redigeres, vil modulopbygningen gøre det overskueligt for dig, hvordan siden vil fremstå for besøgende. Du kan gemme dit indhold løbende og se et preview og sikre dig, at det er, som du ønsker det, før du publicerer det. Når du vurderer, at indholdet er klar til at blive delt, publiceres det med et enkelt klik.

Responsivt design
De mange modulfunktioner gør det muligt at skabe et indbydende website og fordi det er kodet, som det er, så vil det - uanset hvilke moduler du benytter på hver side - altid tilpasse sig forskellige typer af enheder, så du ikke mister trafik, fordi din side ikke er responsiv.

SEO og sociale medier
Umbraco har en del muligheder, der gør det nemt for dig at arbejde strategisk med søgemaskineoptimering direkte i din back-end. SEO bliver til stadighed mere og mere vigtigt, hvis du ønsker at rangere højt i søgemaskinernes visninger og nå ud til dine kunder, så dette burde være en afgørende faktor, når du skal vælge platform. Det samme gør sig gældende med de mange funktioner, der knytter sig til din Google Masterkonto, hvor du kan arbejde fokuseret med social media tags, analyse af dine besøgendes færden på dit website og med din markedsføring.

Løbende opdateringer og stor sikkerhed
Sammenlignet med andre CMS-systemer er Umbraco utroligt driftsikkert, idet der løbende laves opdateringer, fejlrettelser og sikkerhedstjek. Det giver dig som kunde en tryghed i at din webløsning næsten aldrig går ned, bliver hacket eller lignende. Måden, hvorpå Umbraco går til deres sikkerhed, er professionel og de er bevidste om deres ansvar over for kunder og brugere. Vi vil derfor til enhver tid anbefale dig at vælge en løsning lavet i Umbraco, da vores erfaring er, at det er den mest stabile løsning på markedet.

Stort Umbraco community
En af fordelene ved Umbraco er det store fællesskab, der er blandt Umbraco-udviklere. Over 225.000 personer er en del af Umbraco-fællesskabet, hvor udviklere kan teste deres produkter, løse fejl, dele viden og komme med feedback til hinanden og til Umbraco-hovedkontoret. Fællesskabet kaldes af Umbraco selv for det "mest. venlige OSS-fællesskab i verden", fordi medlemmerne prioriterer at hjælpe hinanden, så der kan skabes de bedste webløsninger overhovedet muligt.

Kontakt

I en tid, hvor teknologi og automatisering styrer vores dagligdag, er der stadig noget særligt ved den menneskelige interaktion.
Det gælder især i forretningsverdenen, hvor en personlig og menneskelig tilgang kan skabe en unik forbindelse mellem kunder og virksomheder.

Hos Diviso tror vi på, at en personlig og menneskelig tilgang er vigtig, når vi arbejder med vores kunder.
Vi tager os tid til at lære vores kunder at kende, lytte til deres ønsker og behov og skabe skræddersyede løsninger, der passer nøjagtigt til dem.
Vi mener, at en personlig tilgang kan skabe en unik forbindelse mellem kunden og virksomheden og skabe en bedre oplevelse for alle parter.

+45 22 99 68 44
Kristian Kristensen

CSO / Partner

wave