Umbraco

shape
wave

Umbraco

Vi udvikler alle vores produkter i den nyeste Umbraco CMS-version. Du får derfor et design, der tilpasser sig den enhed, som dine besøgende benytter sig af, hvad enten det er mobil, tablet eller PC.

Umbraco fordele
Umbraco har en dejlig simpel back-end, så det er nemt for dig at redigere websitets indhold - også hvis du ikke er en ørn til CMS-systemer. Grid-opbygningen og de mange moduler giver dig uendelige muligheder.

Umbraco CMS

En Umbraco website CMS-løsning gør det muligt for dig at integrere websitet med din virksomheds CRM- og ERP-systemer, så al data automatisk synkroniseres og opdateres. Det gør din virksomheds arbejdsgange meget lettere.

Leder du efter en Umbraco partner?

Som Umbraco Registered Partner med over 20 års erfaring som udviklingshus, skaber vi webløsninger, hvor brugervenlighed, æstetik og salg går op i en højere enhed - og hvor effektiv projektledelse er en selvfølge.

Cases

Lad os tage en uforpligtende snak

Kontakt os.

Er du interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt, så tøv ikke med at kontakte os for en samtale om mulighederne. Giv os et kald eller udfyld formularen nedenfor og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Leder du efter en Umbraco partner?

Som Umbraco Registered Partner med over 20 års erfaring som udviklingshus, skaber vi webløsninger, hvor brugervenlighed, æstetik og salg går op i en højere enhed - og hvor effektiv projektledelse er en selvfølge.

+45 22 99 68 44
Kristian Kristensen

CSO / Partner

Kontakt

Hvad er Umbraco?

Umbraco CMS er et gratis .NET-baseret open source CMS-system. Et CMS-system er et stykke brugervenligt software, som anvendes internt i en virksomhed til at oprette, organisere og håndtere indholdet på en hjemmeside med. I CMS-systemet kan du derfor nemt og overskueligt oprette og redigere i indholdet på din hjemmeside, uden du behøver at have kendskab til programmering. Du kan tilgå det med et login fra enhver almindelig browser og det er derfor muligt at tilgå sit CMS-system, uanset hvor i verden du befinder dig.

Hvorfor vælge Umbraco?

I Umbraco kan alt lade sig gøre. Du er ikke låst af andet end din fantasi og vi gør alt for at imødekomme dine ønsker mht. Umbraco udvikling - uanset hvor komplicerede og omfattende de er.
Når din Umbraco hjemmeside først er oppe at køre, kræver det ikke megen vedligeholdelse. Ønsker du at redigere eller opdatere en side, så er det hurtigt gjort takket være den brugervenlige back-end.

Hvordan bruger man Umbraco?

Layoutdelen er blot én af Umbraco CMS' mange styrker, og du kan derfor selv bestemme, hvordan dit websites design skal se ud. Du får overblik over de sider, du kan redigere, og den enkelte side er opdelt i en række felter til f. eks. tekst og billede.

Umbraco

Umbraco CMS er udviklet i Danmark i 2000 af Niels Hartvig og der er løbende kommet nye opdateringer til, så det stadig er et af de førende systemer på markedet. Systemet er udviklet i programmeringssproget C# og det kodes på en Microsoft Windows platform - men back-enden, også kaldet back.office, kan sagtens tilgås fra fx en Apple computer. I dag findes der mere end 450.000 aktive brugere af Umbraco og blandt førende virksomheder, der benytter sig af systemet, kan bl.a. nævnes store globale virksomheder såsom Heinz, Peugeot, Suzuki, Carlsberg, Amazon og McDonalds.

Det brugervenlige back-office gør det nemt for dig selv at oprette nye sider og undersider eller at tilpasse de eksisterende sider. På den måde får du et fleksibelt og skalerbart CMS-system, der understøtter din virksomheds identitet. Får du behov for at tilføje en ny side, så gøres det nemt på et par sekunder, hvorefter du kan tilføje moduler og tilpasse opbygningen og indholdet af siden. Når du har tilføjet de moduler, som du ønsker, er det nemt at tilpasse indholdet. Det avancerede tekstredigeringsværktøj giver dig mange muligheder for tekstforfatning direkte i back-office, du kan indsætte og tilpasse billeder samt mange andre ting - se alle mulighederne her.

Det særligt dejlige ved at arbejde i Umbracos back-office er, at det er logisk - selv for personer, der ikke har erfaring med programmering. Når en side redigeres, vil modulopbygningen gøre det overskueligt for dig, hvordan siden vil fremstå for besøgende. Du kan gemme dit indhold løbende og se et preview og sikre dig, at det er, som du ønsker det, før du publicerer det. Når du vurderer, at indholdet er klar til at blive delt, publiceres det med et enkelt klik.

Fordi Umbraco er et open source CMS-system, er det muligt at integrere det med eCommerce, CRM, ERP, nyhedsmails osv. Det giver dig mulighed for at indrette dit site, så det matcher præcis de behov, du har. Ønsker du at folk skal kunne tilmelde sig dit nyhedsbrev? At koble en webshop på? At trække data ud i dit CRM-system? Så kan Umbraco det hele.

De mange modulfunktioner gør det muligt at skabe et indbydende website og fordi det er kodet, som det er, så vil det - uanset hvilke moduler du benytter på hver side - altid tilpasse sig forskellige typer af enheder, så du ikke mister trafik, fordi din side ikke er responsiv.

Umbraco har en del muligheder, der gør det nemt for dig at arbejde strategisk med søgemaskineoptimering direkte i din back-end. SEO bliver til stadighed mere og mere vigtigt, hvis du ønsker at rangere højt i søgemaskinernes visninger og nå ud til dine kunder, så dette burde være en afgørende faktor, når du skal vælge platform. Det samme gør sig gældende med de mange funktioner, der knytter sig til din Google Masterkonto, hvor du kan arbejde fokuseret med social media tags, analyse af dine besøgendes færden på dit website og med din markedsføring.

Sammenlignet med andre CMS-systemer er Umbraco utroligt driftsikkert, idet der løbende laves opdateringer, fejlrettelser og sikkerhedstjek. Det giver dig som kunde en tryghed i at din webløsning næsten aldrig går ned, bliver hacket eller lignende. Måden, hvorpå Umbraco går til deres sikkerhed, er professionel og de er bevidste om deres ansvar over for kunder og brugere. Vi vil derfor til enhver tid anbefale dig at vælge en løsning lavet i Umbraco, da vores erfaring er, at det er den mest stabile løsning på markedet.

En af fordelene ved Umbraco er det store fællesskab, der er blandt Umbraco-udviklere. Over 225.000 personer er en del af Umbraco-fællesskabet, hvor udviklere kan teste deres produkter, løse fejl, dele viden og komme med feedback til hinanden og til Umbraco-hovedkontoret. Fællesskabet kaldes af Umbraco selv for det "mest. venlige OSS-fællesskab i verden", fordi medlemmerne prioriterer at hjælpe hinanden, så der kan skabes de bedste webløsninger overhovedet muligt.

wave