Re-design af  webshop med responsive layout

Guldsmed Norup ligger i dag centralt placeret på den hyggelige gågade Sct. Mathias Gade i Viborg. Guldsmed Svend Norup åbnede i 1956 sit værksted, og året efter fulgte forretningen, som hustruen Jonna Norup blev en meget aktiv del af. I dag består Norup både af en to etagers forretning samt den re-designede webshop.

Produnt og formål
Guldsmed Norup havde behov for en optimeret og moderne webshop, der levede op til nutidens standarder. Både for at lette det administrative arbejde internt, men i høj grad også for at kunne tilbyde kunderne en langt mere brugervenlig løsning på alle enheder.
 

Hør mere om løsningen


Løsning

Det nye re-design har taget udgangspunkt i et responsive layout, for at tage højde for den stigende andel af mobil/tablet trafik til webshoppen. Dette sikrer en brugervenlig oplevelse på tværs af kundernes enheder/platforme.

Med vores CMS system er der tilkoblet et e-handelsmodul, som giver et hurtigt overblik over aktive ordre, omsætning mv. Til dybdegående indsigt i trafik, konverteringer mv. er der opsat Google Analytics med E-handel til sporing af de nødvendige KPI’er.

Hertil er der desuden integration med Pacsoft, hvilket sikrer Norup en nem behandling af ordre, som kan eksporteres til Post Danmarks system, hvor der er mulighed for at oprette pakkelabels, tracking mv.

 

Relaterede cases