Avanceret 2-faktor timeregisteringssystem sikrer korrekt aflønning

Vibocold er en af Danmarks førende leverandører af kommercielt køl og frys. De forhandler moderne køle- og frysemøbler, og er samtidig landsdækkende full-service partner indenfor service & montage, projektudvikling, energibesparelse mv.

I dag beskæftiger de godt 130 ansatte fordelt på virksomhedens to afdelinger, heraf hovedkvarteret i Viborg og underafdelingen i Farum.

Produkt og formål
Vibocold har en bred stab af sælgere, montører, kontorfolk mv., som alle arbejder under forskellige vilkår med udgangspunkt i en fælles overenskomst.

For at kunne holde styr på de mange forskellige registreringsstyper havde Vibocold behov for at få specialudviklet et time- og lønregistreringssystem.

Hør mere om løsningen


Løsning

  • Kantinekøb
  • Kørselstillæg
  • Forskudte timer
  • Søn- og helligdagstillæg
  • Anciennitetsberegning
  • 2-faktorgodkendelse af lønsedler 

Dette registreringssystem er ganske avanceret, da det skal kunne udregne alle data ned i mindste detalje for hver enkelte person.

Dvs., at alle de data som medarbejderen indtaster, skal snakke sammen med lønsystemet og dermed udregne den præcise udbetaling på baggrund af individuelle data.

Derudover er der tilkoblet en 2 persons-godkendelse af alle lønsedler. Dvs., bogholderen sikre at alle data er korrekt registreret, hvorefter chefen endeligt godkender. Til sidst genererer systemet selv en lønfil, som sendes til et lønsystem, der herefter generer en lønseddel til medarbejderne.

Udbytte
Vibocold fik udviklet systemet i 2012 og har anvendt det lige siden. Det har betydet, at de kan holde alle de mange forskelligartede tillæg mv. samlet og derved kontrollere, at alt bliver korrekt registreret. Udbyttet for medarbejderen er sikring af korrekt lønafregning.  

Relaterede cases