Responsive website med personalemodul

Viborg Privathospital er et moderne privathospital med nyt udstyr og moderne faciliteter. Hospitalet favner alt lige fra undersøgelsesfasciliteter og nyt sterilisationsudstyr til operationsstue og opvågningsstue.

Produkt og formål
Formålet med website-løsningen var at  understøtte Viborg Privathospitals image som et moderne privathospital, har vi designet en ny responsive webløsning, som sikrer optimal visning på alle enheder.

Hør mere om løsningen - klik her


Løsning

Med den nye hjemmeside, er deres nu sat op i Umbraco CMS, hvor det er hurtigt og nemt for den web ansvarlige at oprette, redigere og tilpasse indholdet. Dette sikrer en optimal brugeroplevelse og gør det nemmere for kommende og nuværende patienter at finde lige det information de søger.

Netop dette er nu nemmere, da der er blevet installeret en søgefunktion, så der hurtigt kan søges efter patientinformation, PDF filer priser mv.

Der er desuden opsat et personale modul, hvor nuværende og kommende patienter nemt kan finde deres læge, kirurg eller specialist og læse mere om den pågældende læge/specialist, som skal udføre en behandling.

Til hver medarbejder findes der en personlig side, hvor der kan opdateres med specialer, kompetencer, erfaring og meget mere. 

  

Relaterede cases